Plan uw persoonlijke programma via uw EventManager

Vanaf vandaag is het mogelijk om uw persoonlijk programma in te plannen via de EventManager. Ontdek met welke sessies u uw voordeel kunt doen en plan uw programma op tijd.

Programma

U kunt al vanaf 8 uur ’s ochtends terecht in 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch. Bij de registratiebalie ligt uw badge voor u klaar. Zodra u uw badge heeft ontvangen ontvangt u een SMS met een link naar uw geplande programma.

Om half 10 openen event director Jasper Lazet & dagvoorzitter Erik Peekel de dag. Het belooft een leerzame en interactieve dag te worden met keuze uit ruim 20 break-out sessies, 5 workshops en een live demo.

Op het plenaire programma staan mooie namen voor u klaar:

✔️ Patrick Hudson, Leading authority on the human factor in the management of safety

✔️ Jop Groeneweg, Professor cognitieve psychologie en psycho metrics and experimental design

✔️ Jan Terlouw, Schrijver, natuurkundige en voormalig politicus

1-op-1 gesprekken

Via uw EventManager ziet u door wie u uitgenodigd bent voor een 1-op-1 gesprek. Deze gesprekken duren circa 15 minuten en vinden zoveel mogelijk plaats in de pauzemomenten van het congres en hebben als doel het leggen van nieuwe contacten en het kennismaken tussen organisaties.

Afsluitende netwerkborrel

Het jaarcongres Industriële Veiligheid wordt afgesloten door Jan Terlouw. Volgens Terlouw staan we op een kruispunt dat bepalend gaat zijn voor hoe toekomstige generaties leven. Na deze unieke keynote wordt om 17:15u de afsluitende netwerkborrel geopend. Sluit de dag af met een bruisende borrel en heerlijke bittergarnituur.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!