Leer Safety & Security in kaart te brengen én te optimaliseren en beheren!

In veel landen tekent zich de trend af dat safety & security steeds meer gaan samensmelten. Beide vakgebieden zijn dan ook opvallend vaak met elkaar verweven. Denk bijvoorbeeld aan de nooduitgang die als vluchtweg dient, maar ook ongenode gasten van buitenaf moet weren.

Bent u iemand die verantwoordelijk is voor de opzet en uitvoering van een (integraal) veiligheidsbeleid binnen een organisatie? Dan is heeft IMF Academy dé opleiding voor u! In de schriftelijke cursus Safety & Security wordt inhoudelijk ingegaan op de synergie tussen safety & security en hoe daarmee in de praktijk om te gaan. Duidelijk zal worden dat beide expertise­gebieden niet zonder elkaar kunnen en afhankelijk van elkaar zijn. Daarnaast geeft de cursus inzicht in hoe u safety & security in kaart kunt brengen, optimaliseren en beheren.

Naast deze opleiding biedt IMF Academy nog andere relevante opleidingen, zoals Global Industrial Cyber Security Professional (GICSP) waarin u in 5 dagen wordt opgeleid voor een internationale GICSP-certificering van GIAC en richt zich op IT, engineering en security professionals in alle takken van de industrie. In de opleiding Security Intelligence staat het proactief beveiligen centraal van uw organisatie door het real time bijhouden van een actueel dreigingsbeeld.

Wilt u graag meer informatie over een van deze opleidingen, een andere opleiding uit ons brede portfolio of de mogelijkheid tot een in-company training? Neem snel een kijkje op de website van IMF Academy!

IMF Academy (onderdeel van International Management Forum) ontwikkelt en organiseert al 30 jaar actuele (post-)HBO opleidingen, certificerende trainingen en schriftelijke/online cursussen voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Naast een uitgebreid open rooster biedt IMF Academy tevens mogelijkheden voor (maatwerk) in-company opleidingen of praktijkgerichte coaching trajecten. Het vakgebied IT en Cyber Security Management behoort tot haar speerpunten.

Wilt u weten welke opleiding het beste bij uw ervaring, achtergrond en ambitie past? Bel ons dan voor een persoonlijk opleidingsadvies op +31 (0)40 246 02 20, of stuur een e-mail naar info@imf-online.com. Via onze website kunt u tevens vrijblijvend een uitgebreide opleidingsbrochure aanvragen.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!