Industriële Veiligheid verplaatst naar donderdag 20 mei 2021

De 17e editie van het jaarcongres Industriële Veiligheid vindt plaats op donderdag 20 mei 2021. Daarnaast vindt het congres plaats op een nieuwe locatie: congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch.

Congresdag Industriele Veiligheid op 20 mei 2021, in ‘s-Hertogenbosch

Vanwege de huidige overheidsmaatregelen ten aanzien van de bestrijding van de Corona-pandemie en het ontbreken van perspectief op (verregaande) versoepeling op korte termijn, zien wij geen mogelijkheid om de 17e editie van het jaarcongres Industriële Veiligheid plaats te laten vinden in januari 2021. Wij hebben goede hoop op dat de corona-maatregelen in het voorjaar van 2021 verder zullen worden versoepeld en dat niets het organiseren van het jaarcongres op 20 mei in de weg zal staan.

Industriële Veiligheid gaat ook online!

En zoals wij u al eerder meldden, wordt de 17e editie van Industriële Veiligheid uitgebreider dan ooit!  Met de komst van het online event heeft u de mogelijheid om zowel fysiek als virtueel deel te nemen.

Net als tijdens de congresdag staat ook tijdens het online event van Industriële Veiligheid kennis delen en netwerken centraal. U krijgt 30 dagen lang toegang tot exclusieve en inzichtvolle videocontent die u op elk gewenst moment kunt bekijken. Alle video’s zijn vooraf opgenomen in onze Heliview studio. Heeft u vragen of wilt u dieper op de materie ingaan? Dan kunt u heel eenvoudig een gesprek inplannen met één van de experts.

Kortom nog meer keuze voor de veiligheidsprofessional om zowel offline als online kennis te vergroten en netwerken uit te breiden. Het online event gaat 21 mei 2021 van start en duurt 30 dagen!

Noteer alvast in uw agenda

U kunt zich vanaf 12 januari 2021 aanmelden voor de congresdag en/of het online event van Industriële Veiligheid 2021!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!