Inspireer uw innerlijke held – ‘Connected by Risk 2021’

Of u nu CEO, Operations Manager, (Q)HSE Manager of Risk Manager bent, laten we eerlijk zijn, wanneer u werkzaam bent op het gebied van risico- en veiligheidsmanagement, kunt u een grote invloed hebben op het welzijn van uw bedrijf en de medewerkers.

Weet u hoe u risico’s binnen uw organisatie kunt beheersen, maar vindt u het lastig dit voor elkaar te krijgen? Of heeft u al een solide risicostrategie, maar bent u benieuwd hoe u deze naar een hoger niveau kunt brengen? In beide gevallen is het aankomende evenement van CGE Risk iets voor u!

CGE Risk is verheugd om de volgende editie van het ‘Connected by Risk’ event aan te kondigen. Voortbouwend op het succes van 2020, zal op 23 september 2021 wederom een online seminar over proces veiligheid plaatsvinden. U bent van harte uitgenodigd!

Door middel van inspirerende presentaties van industrie-leiders, live polls en Q&A’s leert u tijdens dit event hoe u uw superkrachten kunt ontketenen en kunt samenwerken om bedrijfsdoelen te bereiken, terwijl u verantwoord risico’s neemt. Om als bedrijf succesvol te zijn, moeten risico’s immers worden genomen.

Meld u vandaag nog gratis aan voor ‘Connected by Risk 2021’!

CGE Risk is marktleider op het gebied van barrière gebaseerde risicomanagement software en helpt organisaties hun kernactiviteiten te verbeteren door strategische- en operationele risico’s visueel te communiceren. www.cgerisk.com

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!