Industriële Veiligheid gaat volledig online in 2021

De 17e editie van het jaarcongres Industriële Veiligheid wordt dit jaar volledig online georganiseerd, tijdens een 30 daags online event. Het event gaat van start op 21 mei 2021. In tegenstelling tot eerdere berichten gaat de congresdag dit jaar niet door.

30 dagen lang on demand video’s, live webinars, talkshows en expertgesprekken

De 17e editie van Industriële Veiligheid wordt uitgebreider dan ooit! Tijdens het online event krijgt 30 dagen lang toegang tot exclusieve en inzichtvolle videocontent die u op elk gewenst moment kunt bekijken. Alle video’s zijn vooraf opgenomen in onze Heliview studio. Daarnaast kunt u zich aanmelden voor live webinars, workshops en talkshows!

Net als tijdens de congresdag staat ook tijdens het online event van Industriële Veiligheid kennis delen en netwerken centraal. Heeft u vragen of wilt u dieper op de materie ingaan? Dan bieden wij geheel vrijblijvend de mogelijkheid om online gesprekken aan te gaan met één van de experts.

Aanmelding geopend 

Kortom alle reden om deel te nemen aan het grootste online event voor de veiligheidsprofessional! Vergroot uw kennis en netwerken en meld u aan! Industrële Veiligheid gaat 21 mei 2021 van start en duurt 30 dagen!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!