Industriële Veiligheid

Congresdag: 27 januari 2022 | Online vanaf 28 januari

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid binnen de industrie.

We leven in een wereld die ogenschijnlijk maakbaar lijkt en steeds maakbaarder moet worden. Van determinisme is vrijwel geen sprake (meer). Deze maakbaarheid zorgt voor een drang naar controle. En het hebben of willen houden van controle is menseigen. Controle geeft zekerheid of we menen er op zijn minst zekerheid aan te kunnen ontlenen.

Maar hoe zit dat nu met (on)veiligheid? Is veiligheid maakbaar en daarmee beheersbaar? En zo ja, is dat in alle gevallen zo? En waar begint deze invloed op (on)veiligheid? Tijdens Industriële Veiligheid 2022 zal er in het uitgebreide programma volop aandacht voor zijn, en gaan we graag met u de dialoog aan over de maakbaarheid van veiligheid. Waar heeft u als veiligheidsprofessional grip op? Waar begint dit allemaal voor u? En is maakbaarheid van belang voor beheersbaarheid?

Binnenkort openen wij de aanmeldmogelijkheid voor komende editie. Wees er op tijd bij want het aantal tickets is beperkt. Wij kijken er erg naar uit om weer fysiek samen te komen. Naast het fysieke programma is er ook een verdiepend online programma met interviews, talkshows, presentaties en live webinars, roundtables en workshops!

De eerste sprekers zijn bekend

Binnenkort maken wij nog meer sprekers bekend

Silvia Linssen

Silvia Linssen

Adviseur Kwaliteit & Veiligheid bij Loodswezen

Martijn Drost

Martijn Drost

Machineveiligheidsexpert lid diverse normcommissies NEN

Dr. Arief Dahoe

Dr. Arief Dahoe

Explosion, Hydrogen Safety and Combustion Scientist

David van Valkenburg

David van Valkenburg

Incidentonderzoeker en Senior Advisor Safety II & Human Factors bij LUMC

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Registratie Industriële Veiligheid 2022 geopend!
14 oktober 2021

Registratie Industriële Veiligheid 2022 geopend!

U kunt zich vanaf vandaag aanmelden voor de 18e editie van Industriële Veiligheid. Komende editie vindt plaats op donderdag 27 januari in Congrescentrum 1931, Den Bosch. Aansluitend aan de congresdag is er vanaf 28 januari een verdiepend online programma.

Lees verder
Terugblik: online editie van Industriële Veiligheid 2021
2 juli 2021

Terugblik: online editie van Industriële Veiligheid 2021

De 30-daagse online editie van het jaarlijkse event Industriële Veiligheid heeft 250 deelnemers, 10 businesspartners en 3 mediapartners mogen verwelkomen.  

Lees verder
Industriële Veiligheid is live!
21 mei 2021

Industriële Veiligheid is live!

Met een uniek online programma vol met on demand video’s en interactieve live sessies, komt u niets tekort. Ook kunt middels onze 1-op-1 gesprekken in contact komen met de experts van onze partners.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!