Industriële Veiligheid

Thema: Veiligheid in Crisistijd

Start online event: 21 mei 2021

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid binnen de industrie.

Wat doet een wereldwijde crisis met de veiligheid en het veiligheidsgevoel? Maar ook; wat zijn de gevolgen van een micro-crisis als er binnen een bedrijf een incident of ramp plaatsvindt?

Tijdens het Industriële Veiligheid event 2021 staat veiligheid in tijden van (een) crisis op zowel macro- als microniveau centraal; Veiligheid in Crisistijd.  Wat betekent een crisis voor de directe veiligheid of voor te nemen beslissingen die van invloed zijn op (toekomstige) veiligheid? Is er een ernstige bedreiging van de basisstructuren? Hoe gaat u als organisatie hier mee om en hoe moet u zich gedragen? Ziet u enkel bedreigingen of dienen zich ook kansen aan?

Meld zich direct aan voor uw plaats bij het online event, waarbij u 30 dagen lang on demand kunt kijken naar inspirerende talkshows, inzichtvolle interviews en prikkelende presentaties en zich aan kunt melden voor live webinars, workshops en talkshows!

Jaarcongres Industriele Veiligheid

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Aanmelding online event Industriële Veiligheid 2021 geopend
20 januari 2021

Aanmelding online event Industriële Veiligheid 2021 geopend

U kunt zich vanaf vandaag aanmelden voor de 17e editie van Industriële Veiligheid. Het event wordt dit jaar volledig online georganiseerd, tijdens een 30 daags online event. Het event gaat van start op 21 mei 2021.

Lees verder
Industriële Veiligheid gaat volledig online in 2021
19 januari 2021

Industriële Veiligheid gaat volledig online in 2021

De 17e editie van het jaarcongres Industriële Veiligheid wordt dit jaar volledig online georganiseerd, tijdens een 30 daags online event. Het event gaat van start op 21 mei 2021. In tegenstelling tot eerdere berichten gaat de congresdag dit jaar niet door.

Lees verder
Proost op 2021!
21 december 2020

Proost op 2021!

2020 was een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Onze organisatie stond letterlijk op z’n kop, maar wat zijn we trots dat we in recordtijd onze 30 daagse online events hebben uitgevonden! 2021 belooft een mooi jaar te worden.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!