Wat wij doen

ALLE INFORMATIE EN EVENTS BINNEN DE INDUSTRIE

Met onze congressen leggen wij de basis voor kennisoverdracht, vergroten wij praktische vaardigheden en brengen wij waardevolle zakelijke contacten tot stand.

Om u de meest actuele vakinhoudelijke kennis en vaardigheden te bieden en daarnaast persoonlijke netwerkmogelijkheden te brengen, werkt het Heliview team iedere dag hard aan de organisatie van 30 congressen binnen diverse vakgebieden. Lees hier alle laatste nieuws, ontwikkelingen en events over de sector industrie.

Sharing knowledge

Onze congressen bieden een podium om kennis te delen en te vergaren. Senior specialisten delen hun kennis via inspirerende keynotes, praktijkgerichte sessies, interactieve workshops, roundtables en tijdens 1-op-1 gesprekken op het netwerkplein.

Connecting people

Met onze congressen brengen wij waardevolle zakelijke contacten tot stand. Op het netwerkplein en tijdens 1-op-1 gesprekken legt u op eenvoudige en informele manier contact met senior professionals in uw werkveld.

 

Wat onze klanten zeggen

Opgedane kennis kan ik direct op mijn business toepassen

Het programma van het congres stelde mij in staat om uit te zoomen van mijn eigen business, informatie en kennis te vergaren om vervolgens weer in te zoomen op mijn business waar kan ik de opgedane kennis toepassen.

René Beijen

René Beijen

Belastingdienst

Verplichte kost

Verplichte kost als je serieus en met een open mind bezig wilt zijn met datakwaliteit.

Kasper Kisjes

Kasper Kisjes

Rijkswaterstaat

Zeer goed georganiseerd

Het event was zeer goed georganiseerd, de dagvoorzitter heeft alles zeer goed begeleid, het programma was afwisselend en interactief en de sprekers hadden over het algemeen boeiende presentatie.

Collin Zwetsloot

Collin Zwetsloot

Rijkswaterstaat

Actuele thema's

De Heliview Conferences werpen een licht op wat er reilt en zeilt rond de actuele thema's als data en digitalisering.

Rudy Moelants

Rudy Moelants

Belfius Bank

Informatief congres met interessante gesprekspartners

Het was wederom een informatief congres waarbij het onderwerp vanuit diverse invalshoeken werd bekeken en interessante gesprekspartners aanwezig waren.

Ivonne van Uden

Ivonne van Uden

Stedin Groep N.V.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!