Sharing knowledge • Connecting people

Sharing Knowledge - Connecting People

Kennis delen en vergaren

Onze congressen bieden (hoger) management en senior specialisten een podium om zowel kennis te delen als om kennis te vergaren. Kennisoverdracht vindt plaats via inspirerende keynotes, praktijkgerichte sessies, interactieve workshops en round tables. Voor iedereen die op zoek is naar specifieke kennis en skills, bieden onze tweedaagse trainingen uitkomst. In onze praktische trainingen staat een juiste balans tussen theorie en praktijk centraal. De koppeling met de praktijk levert cruciale kennis en vaardigheden. Wij werken met een enthousiast team van zeer ervaren trainers die graag hun expertise, kennis en ervaring delen.

Al ruim 35 jaar brengen wij mensen met elkaar in contact tijdens onze congressen en trainingen. Het leggen van persoonlijke zakelijke contacten is een primair onderdeel van onze events. We passen onze dienstverlening voortdurend aan om deelnemers en business partners op een eenvoudige en informele en soms ook ludieke manier met elkaar in contact te brengen.

Een voorbeeld hiervan zijn de 1-op-1 gesprekken die tijdens de congressen plaatsvinden. Deelnemers selecteren via de EventManager met welke deelnemers en business partners zijn in contact willen komen en wij plannen dit zorgvuldig in. Een unieke gelegenheid voor deelnemers om hun netwerk te vergroten, hun kennis te delen en te klankborden met hun peers.

Cluster Industrie

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!