Heliview TALKS

Ontdek exlusieve online content!

Door alle recente ontwikkelingen stond de congreswereld behoorlijk op zijn kop. Tijd voor een nieuw concept! Naast de 1,5 meter maatregelen voor de congressen lanceren we in september een volledig nieuw online concept: Heliview TALKS.
Zodra u zich aanmeld voor een congresdag of online event, krijgt u toegang tot de EventManager. Hét platform waar professionals online kunnen netwerken, meer kennis op kunnen doen en ervaringen kunnen delen. Onderdeel van de EventManager is Heliview TALKS, waar u exclusieve online content kunt bekijken!

Heliview TALKS

Tijdens de congresdag worden er onder andere interviews, gesprekken en presentaties opgenomen met de sprekers, experts en partners van het congres. U kunt tot 30 dagen na de congresdag nog aanmelden om de online content te bekijken. Heeft u zich aangemeld voor de congresdag? Dan ontvangt u automatisch toegang tot het online event, waar u de videocontent kunt bekijken. Vanaf een week na de  congresdatum is deze content beschikbaar. Met dit initiatief willen wij ons platform voor kennisoverdracht ook online faciliteren.

Aankomende industrie events

Cluster Industrie
Industriële Veiligheid 2021

Congresdag: 28 januari 2021
Online event: 29 januari – 1 maart
Locatie: DeFabrique | Utrecht

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!