Industrie

Sharing knowledge • Connecting people

Kennis, nieuws en events!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over de industrie. We bieden u als professional de meest interessante events om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte!

Aankomende events

Voor in de agenda

Cluster Industrie
Industriële Veiligheid

Fysiek congres: 26 januari 2023
Locatie: DeFabrique | Utrecht

Cluster Industrie
ATEX & Process Safety

Fysiek congres: 8 juni 2023
Locatie: DeFabrique | Utrecht
Online congres: vanaf 9 juni

Uitgelicht:

Cluster Industrie

Jaarcongres Industriële Veiligheid

“Safety First!” en “We werken veilig of we werken niet”. We kennen allemaal deze quotes en kunnen het hier in de basis (bijna) niet mee oneens zijn. Maar is de praktijk wel zo? Worden keuzes altijd gemaakt met dit helder voor ogen? Er bestaat natuurlijk een spanningsveld tussen enerzijds efficiëntie van de productie en anderzijds de borging van veiligheid.

Tijdens Industriële Veiligheid 2023 staat het thema ‘toegewijd aan Veiligheid’ centraal. Hoe toegewijd is uw organisatie? En het algemeen management van uw organisatie? Hoe toegewijd bent u zelf aan veiligheid, kan dat beter of bent u onrealistisch? Waar zit uw sweet spot?

Claim uw ticket en bezoek het congres! Wees er op tijd bij want het aantal tickets is beperkt.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

18e editie van het jaarcongres Industriële Veiligheid
5 juli 2022

18e editie van het jaarcongres Industriële Veiligheid

Donderdag 30 juni vond eindelijk het jaarcongres Industriële Veiligheid weer fysiek plaats. Dit jaar in 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch met meer dan 35 sprekers, 57 partners en 300 deelnemers was het een zeer geslaagde dag.

Lees verder
Iedere organisatie verdient een safety rebel
27 juni 2022

Iedere organisatie verdient een safety rebel

Op 30 juni 2022 vindt het Jaarcongres Industriële Veiligheid plaats in Den Bosch. Maak kennis met een van de sprekers: de inspirerende safety expert Selma Piric.

Lees verder
Is veilig werken maakbaar?
23 juni 2022

Is veilig werken maakbaar?

Veiligheidsmanagement op papier is abstract en maakbaar. We denken graag in systemen en modellen om onze wereld te begrijpen en te beheersen. Maar hoe zit dat op de werkvloer? Hoe bereik je de mensen die het werk uitvoeren en welke kanalen zet je hiervoor in? 

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

Engineers / Ontwerpers / Constructeurs, R&D Managers, Veiligheidsfunctionarissen / Preventiemanagers, HSE Managers / Kwaliteitsmanagers, Plant Managers / Vestigingsmanagers, Operations Manager, Managers Technische Dienst en Onderhoud, Managers Industriële Automatisering, Technisch Projectmanagers, Managers Risk & Crisis Control

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!