Industrie

Sharing knowledge • Connecting people

Kennis, nieuws en events!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over de industrie. We bieden u als professional de meest interessante events om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte!

Aankomende events

Voor in de agenda

Cluster Industrie
ATEX & Process Safety

Congresdag: 8 september 2021
Online event: 9 september 2021
(30 dagen)
Locatie: DeFabrique | Utrecht

Cluster Industrie
Industriële veiligheid

Congresdag en online event januari 2022

Cluster Industrie
Engineering for Safety

Congresdag: 8 september 2022
Online event: 9 september 2022
(30 dagen)
Locatie: DeFabrique | Utrecht

Uitgelicht:

ATEX & Process Safety Event

Cluster Industrie

Innovatief en praktijkgericht event dat u helpt bij uw atex-richtlijnen en alle vormen van proces(on)veiligheid.

Tijdens het ATEX & Process Safety event staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van explosieveiligheid en procesveiligheid en biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en een online event verspreid over maar liefst 30 dagen. Met 300 deelnemende vakgenoten is dit bij uitstek hét event vom jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Datum: congresdag 8 september, online event start 9 september (30 dagen)

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Veiligheidsmaatregelen op ATEX & Process Safety
16 juli 2021

Veiligheidsmaatregelen op ATEX & Process Safety

De 12de editie van ATEX & Process Safety gaat op 8 september van start in DeFabrique, opgevolgd door het online event. Wij, als organisator, zijn ons bewust van de zorgen die organisaties en deelnemers kunnen hebben bij het bezoeken van dit event. Wij geven u graag antwoord op een aantal FAQ. Kan ik voldoende afstand [...]
Lees verder
Terugblik: online editie van Industriële Veiligheid 2021
2 juli 2021

Terugblik: online editie van Industriële Veiligheid 2021

De 30-daagse online editie van het jaarlijkse event Industriële Veiligheid heeft 250 deelnemers, 10 businesspartners en 3 mediapartners mogen verwelkomen.  

Lees verder
We mogen weer!
1 juli 2021

We mogen weer!

Na een lange periode van online werken en netwerken is het eindelijk tijd om het normale leven weer op te pakken. Na een tal geslaagde online events zijn wij heel blij dit najaar ook weer fysieke events te mogen organiseren.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

Engineers / Ontwerpers / Constructeurs, R&D Managers, Veiligheidsfunctionarissen / Preventiemanagers, HSE Managers / Kwaliteitsmanagers, Plant Managers / Vestigingsmanagers, Operations Manager, Managers Technische Dienst en Onderhoud, Managers Industriële Automatisering, Technisch Projectmanagers, Managers Risk & Crisis Control

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!