Industriele cyber security

Wereldwijde marktgroei Industriële Cyber Security

Het ‘Global Industrial Cyber Security Market 2019’ onderzoeksrapport van Market.us toont trends in de industriële cyber security. In dit rapport wordt rekening gehouden met de klant, winstgevendheid en rendementsgroei. Het rapport bevat informatie over de ontwikkelingen van wereldwijde trends, aanjagers en omzetten in de markt.

Het onderzoeksrapport

Het onderzoeksrapport gaat in op de markt door deze onder te verdelen in verschillende typen (netwerk beveiliging, applicatie beveiliging, endpoint beveiliging etc.). Maar ook door de markt onder te verdelen in verschillende applicaties zoals stroom, energie en nutsbedrijven, transport systemen, de chemische industrie en de maak industrie. Als laatste onderverdeling kijkt het rapport naar verschillende geografische gebieden en de belangrijkste/ meest vooruitstrevende bedrijven. Hierdoor ontstaan verschillende segmenten binnen de industrie evenals concurrentie scenario’s , voorspellingen van trends voor 2019-2028. De analyses zijn van grote waarde voor industriële cyber security experts. Benieuwd naar het rapport? Via deze link is het mogelijk een korte introductie te downloaden. Kijk voor meer informatie en het volledige rapport op market.us

Industrial Cyber Security in Nederland

In Nederland is het beschermen van industriële automatisering en controle systemen van essentieel belang. Het onderschatten van gevaren, levert een bedreiging op voor de operationele continuïteit van alle productieomgevingen en organisaties met een vitale of kritische infrastructuur.

Op 12 maart 2020 organiseert Heliview het congres Industrial Cyber Security in DeFabrique, Utrecht. Het congres geeft een actueel overzicht van de laatste stand van zaken rondom cyber security en helpt inzicht te krijgen in wat het specifieke security level van de (complexe) productieomgevingen moet zijn en hoe het staat met de digitale weerbaarheid. Daarnaast biedt het congres ook praktische handvatten om te zorgen dat ieders operationele continuïteit gewaarborgd is én blijft.
Het congres is kosteloos te bezoeken voor eindgebruikers. Deelnemers kunnen zich als eindgebruiker aanmelden indien ze namens een organisatie betrokken zijn bij de oriëntatie of de aanschaf van producten of diensten met betrekking tot industriële cyber security.

Nuttig? Deel dit bericht!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!