Veiligheidsmaatregelen: FAQ IAM 2021

Het Identity & Access Management event 2021 gaat op 14 oktober van start in Congrescentrum 1931, opgevolgd door het online event. Wij, als organisator, zijn ons bewust van de zorgen die organisaties en deelnemers kunnen hebben bij het bezoeken van dit event. Wat zijn onze veiligheidsmaatregelen? Wij geven u graag antwoord op een aantal FAQ van deelnemers van IAM 2021.

Kan ik voldoende afstand bewaren?

Ja, dat kunt u zeker! Wij hebben in nauwe samenwerking met de locatie bepaald hoeveel personen wij mogen, maar bovenal kunnen ontvangen om iedereen voldoende ruimte te bieden. Met de huidige zalen die wij dit jaar weer tot onze beschikking hebben, konden wij pré-corona 500 personen ontvangen. Dit jaar doen we dat anders en stellen we een zeer beperkt aantal tickets beschikbaar, namelijk 150 stuks. We zullen dan ook ten aanzien van vorige jaren veel minder mensen toelaten. Hierdoor kunnen we iedereen die deelneemt aan Identity & Access Management 2021 op een veilige manier ontvangen. Dit betekent wel dat tickets zeer gelimiteerd beschikbaar zijn, dus wees er snel bij!

Moet ik me laten testen?

Omdat het event op anderhalve meter plaatsvindt hoeft u zich niet te laten testen voor toegang. Uiteraard vragen wij alle deelnemers, partners en sprekers die klachten hebben thuis te blijven en zich te houden aan de regels en richtlijnen van het RIVM en de GGD. We zullen hier samen onze verantwoordelijkheid in moeten nemen.

Hoe zit het met de opzet en looproutes?

We zullen voldoende afstand faciliteren in de plenaire zaal en het netwerkplein. Tafels en stoelen staan op gepaste afstand van elkaar en onze medewerkers zullen er op toezien dat iedereen voldoende afstand houdt op de dag zelf. Daarnaast hebben we besloten dit jaar enkel een plenair programma aan te bieden. Op deze manier minimaliseren we de zaalwissels en voorkomen we opstoppingen of situaties waardoor de looproutes niet nagevolgd (kunnen) worden.

Extra hygiënemaatregelen

Gedurende de congresdag is er veel aandacht voor hygiëne en zal er extra schoongemaakt worden. Ook zullen we u voorzien van handgel en bieden we mondkapjes aan. Mondkapjes zijn tijdens het event niet verplicht – het dragen van een mondkapje is op eigen initiatief.

Hoe zit het met de basisregels?

Zoals iedereen inmiddels gewend is blijven de basisregels van kracht. We schudden geen handen, wassen onze handen extra vaak, niezen en hoesten in onze elleboog en blijven bij verkoudsheidsklachten thuis.

Kan ik het congres ook online volgen?

Nee, we zenden de congresdag niet online uit. Wel organiseren we vanaf 15 oktober een aanvullend online event waar diverse sprekers en experts sessies zullen verzorgen. Wilt u niets missen? Dan kunt u zowel aan de congresdag als het online event deelnemen!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!