Berno Snijder

Thuiswerken, maar wel bij alle data kunnen?

De wereld digitaliseert in een steeds sneller tempo. We verwachten hierbij met zijn allen steeds meer. Thuis werken is in tijden van Corona het nieuwe normaal geworden, maar daarbij verwachten we wel gewoon bij alle informatie en data van onze organisatie te kunnen. Wat komt daar voor bedrijven precies bij kijken?

Het is cruciaal om de infrastructuur op afstand te kunnen beheren. In deze tijden van Corona is een gedegen IAM beleid belangrijker dan ooit. Men werkt massaal thuis en verwacht dat de systemen hierin mee gaan. Van een niche-onderwerp waar voorheen enkel IT zich mee bezig hield, komt IAM tegenwoordig ook standaard ter tafel bij andere onderdelen van de organisatie zoals bijvoorbeeld Risk Management, Audit en HR. Kortom, een onderwerp wat ontzettend speelt in de markt.

Identity & Access Management 2020

Op 19 oktober vindt dan ook al de 15e editie van het Identity & Access Management plaats. Deze 15e editie zal alleen anders zijn dan u van ons gewend bent. Dit maal zal er namelijk een ochtend- en middageditie plaatsvinden met een gelijk programma. Dit om uw veiligheid tijdens het congres te kunnen waarborgen.

Met trots vertellen wij dat Berno Snijder (Lead Identity & Access Management bij ABN Ambro) de rol van dagvoorzitter zal vervullen voor beide dagdelen van de 15e editie van het IAM congres. Berno is verantwoordelijk voor het beleid van de bank op het gebied van medewerker- en klanttoegang. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol in het vormgeven en realiseren van de doelstellingen van de I&A afdeling en ABN AMRO. Een man met ervaring die u graag door de ochtend- of middageditie leidt.

Wilt u graag meer informatie over Identity & Access Management en daarbij ook direct de mogelijkheid om te netwerken met vakgenoten op een Corona-proof manier?

Meld u dan vandaag nog aan voor deze jubileum editie!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!