Testen voor toegang

Identity & Access Management veilig bezoeken!

Identity & Access Management wordt volledig volgens de richtlijnen van het RIVM georganisserd. Er geldt een testen voor toegang beleid. Dit houdt in dat u aan de hand van de corona check-app een negatieve coronatest, vaccinatie- of herstelbewijs dient te tonen. U kunt hier een gratis test aanvragen: https://testenvoortoegang.org/. Uw veiligheid en die van onze medewerkers staan voorop. Daarom zullen we naast het testen voor toegang beleid ook enkele andere maatregelen nemen.

Onze maatregelen

04820143-Aangepaste-registratie-klein

Registratie verspreid en veilig
De registratie laten wij graag zo soepel mogelijk verlopen. De registratie vindt plaats achter plexiglas en met duidelijke markeringen.

04820143-Intensieve-schoonmaak-klein

Extra aandacht voor schoonmaak 
Gedurende het event is er extra aandacht voor hygiëne. Handgrepen, toiletten en overige oppervlaktes worden voortdurend schoongemaakt. Er zijn gedurende de dag voldoende interieurverzorgers aanwezig op de locatie om de hygiëne te waarborgen.

04820143-Eenrichtingsverkeer-klein

Looproutes
Op de congreslocatie wordt indien nodig gebruik gemaakt van looproutes. Hiermee zorgen we ervoor dat er altijd voldoende afstand gehouden wordt.

04820143-Lunchbox-klein

De catering
De lunch zal uitgegeven worden volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook in de keuken werkt de locatie veilig en volgens de richtlijnen.

04820143-Handen-wassen-klein

Vaker uw handen wassen
Ook wij willen u verzoeken om uw handen vaker te wassen. Daarom faciliteren wij extra handzeep en ontsmettingsmiddelen om uw handen vaker te reinigen en te ontsmetten.

04820143-Ruimere-opzet-klein

Ruimere opzet
Uiteraard waarborgen wij voldoende afstand op de congreslocatie. Alle tafels en stoelen staan op gepaste afstand van elkaar, zodat u veilig plaats kunt nemen om te netwerken en kennis op te doen.

04820143-Gezondheids-check-klein

Gezondheidscheck van RIVM
Volgens de richtlijnen hanteren wij ook de gezondheidscheck van het RIVM. Indien u één dag voor het congres ‘ja’ kunt beantwoorden op één van de vragen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze organisatie. Helaas zullen wij u dan verzoeken uw aanmelding te annuleren.

04820143-Persoonlijke-bescherming-klein

Persoonlijke beschermingsmiddelen
Om u te voorzien van diverse mogelijkheden om uzelf te beschermen, bieden wij mondkapjes en desinfecterende handgel aan. Onze medewerkers dragen daarnaast ook handschoenen tijdens de uitgifte van de badges.

04820143-Geen-handenschudden-klein

Geen handen schudden 
De landelijke basismaatregelen blijven uiteraard in stand.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling conference delivery op delivery.executives@heliview.nl

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!