Dennis Ranty

Technical Architect bij Ivanti

Dennis heeft meer dan 22 jaar ervaring in service management, identity & access management en automation. Sinds 2015 is Dennis zich gaan richten op totaal processen met Ivanti’s service management platform en Ivanti’s identity & access management platform met automation als integratie om voor klanten het maximale resultaat te behalen.

Ivanti

De komst van de cloud en mobiele apparaten hebben de manier waarop IT diensten levert drastisch veranderd. Zonder een geautomatiseerd proces voor identity management heeft IT een flinke kluif aan het beheer van de vaak complexe toegangsregels. Ivanti biedt een attribute-based aanpak tot identity en access management met geautomatiseerde provisioning, workflows en selfservice. Zo krijgen werknemers alleen de relevante toegangsrechten gebaseerd op hun identiteit, blijft de organisatie goed beveiligd en de werknemers productief.

Identity Governance is een onderdeel van de Everywhere Workplace-oplossingen van Ivanti. In de Everywhere Workplace gebruiken werknemers talloze apparaten om toegang te krijgen tot IT-netwerken, applicaties en gegevens om productief te blijven terwijl ze overal vandaan werken. Ivanti maakt de Everywhere Workplace mogelijk.

www.ivanti.nl

logo ivanti

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!