Cor Stolk

Cor Stolk

Directeur bij Secure Logistics

Cor Stolk (1968) heeft een bedrijfskundige achtergrond en is 33 jaar werkzaam binnen de (inter)nationale securityindustrie waarvan 30 jaar in de (haven)logistiek en is Directeur van Secure Logistics. Als uitvoeringsorganisatie van Deltalinqs ontwierp, beheerd en ontwikkelt Secure Logistics het community IAM platform voor de aangesloten bedrijven. Daarnaast is Stolk ook Algemeen Directeur van het secretariaat Waarschuwingsregister voor de Logistieke Sector en voorzitter van de Council of Participants binnen iShare. Volgens Stolk is de grootste dreiging van IAM de versplintering en daardoor dreigende digitalisering van een probleem.

Secure Logistics

Al sinds 2003 zijn wij pionier op het gebied van veilige, slimme en privacyproof identiteits- en toegangsmanagement oplossingen voor zakelijke gebruikers in de logistiek, bouw en industrie.

Wij geloven, dat onze gebruikerscommunities in alle vertrouwen en op maximale snelheid on- en offline hun bedrijfsvoering moeten kunnen optimaliseren. Dankzij geverifieerde informatie over werkgever, werknemer en diens kwalificaties versnellen onze XS-ID’s – CargoCard/PortKey/Digital Safety Passport- fysieke en online (toegangs)processen met wel 60%. Persoonsgegevens zijn hierdoor optimaal beschermd.

Secure Logistics

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!