Berthold Gunster

Grondlegger Omdenken, theatermaker, spreker

Berthold Gunster (1959) is de grondlegger van het Omdenken gedachtegoed. Hij schreef 12 boeken over het onderwerp, heeft succesvolle theatertours achter de rug en een nieuwe in het verschiet: Zoals verwacht loopt alles anders. Ook heeft hij sinds vorig jaar de populaire podcasts Omdenken en Omdenken op het werk.

Zien we u bij de Omdenklezing?

De Corona uitbraak met als gevolg het massale thuiswerken heeft het afgelopen jaar veel gevraagd van het aanpassingsvermogen van IAM-afdelingen. Ook nu het stof is neergedaald moeten er nog steeds veel problemen het hoofd worden geboden. Denk bijvoorbeeld aan beslissingen die zijn genomen en weer moeten worden teruggedraaid of het beleid dat opnieuw geschreven moet worden nu het hybride werken niet meer weg te denken is.

In deze inspirerende en energieke lezing gaat bestsellerauteur én omdenkfilosoof Berthold Gunster in op het transformeren van problemen tot nieuwe mogelijkheden. De techniek waarmee je dit doet, is het ‘omdenken’. Gunster schreef er inmiddels een aantal succesvolle boeken over, waaronder ‘Huh?! – De techniek van het omdenken’ en ‘Ja-maar wat als alles lukt’. Omdenken kan op alle facetten van het leven worden toegepast.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!