spreker IAM2020

Arjan van ‘t Hoff

Senior SE - Product Principal - EMEA bij Ivanti

Helping organizations to Unify their IT environment.

Ivanti

Waarmee kan Ivanti jou helpen?

Ivanti is een software vendor gespecialiseerd in het effectief aanbieden en beheren van de digitale werkplek met een People centirc approach middels het Digital Workspace Management, Identity & Access Management, Endpoint Management Endpoint Security, IT Service Management.
Met Ivanti haal je meer dan 20 jaar ervaring in huis op het gebied van flexibele, gebruiksvriendelijke en veilige digitale werkplekken.Overige management oplossingen die Ivanti te bieden heeft is op het gebied van Enterprise Service Management waarin zowel IT Asset Management als Service Management gecombineerd wordt.

Over Ivanti
Het hoofdkantoor van Ivanti is net buiten Salt Lake City gevestigd, in een gebied dat door de New York Times wordt omschreven als “the next Silicon Valley”. Voor de Benelux en Scandinavië bevindt het hoofdkantoor van Ivanti zich in ‘s-Hertogenbosch.

Ivanti’s IT-software wordt gebruikt door 78 van de Fortune 100 bedrijven en ruim 1700 werknemers bouwen mee aan het succesverhaal. Ivanti’s missie is duidelijk: met Unified IT bouwen we mee aan het succes van onze klanten.

www.ivanti.nl
Twitter: @IvantiBenelux

logo ivanti

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!