Anne de Ruijter de Wildt

Algemeen directeur bij The Identity Managers

Anne de Ruijter de Wildt, algemeen directeur en medeoprichter van The Identity Managers heeft in de afgelopen 20 jaar tientallen organisaties begeleid bij grote organisatorische wijzigingen, het verbeteren van hun processen en projectresultaten en bij het verbeteren van hun IT-beveiliging. Anne loodst klanten van The Identity Managers met ervaring en flair door de grote veranderingen die een IAM-implementatie met zich mee kunnen brengen. Daarnaast is zij eindverantwoordelijk voor de operationele dienstverlening en de interne organisatie van The Identity Managers.

iD Veritas

The Identity Managers is een Nederland bedrijf. Wij hebben een veelzijdig team van business- en technische consultants, technische experts en een gecertificeerd salesteam. Samen werken wij aan alle onderdelen van IAM.
Wij onderscheiden ons door onze praktische aanpak, een sterke combinatie van advisering en het vermogen om zelf technisch te implementeren. Naast het implementeren en beheren van IAM-oplossingen hebben wij het iD Veritas platform ontwikkeld.

Het iD Veritas platform is ontwikkeld voor organisaties die met externe partijen en externe medewerkers werken. Hiermee zijn organisaties in staat om het on- en offboarding proces voor externe medewerkers op een efficiënte, veilig en gecontroleerde wijze uit te voeren, waarbij zij volledig in controle zijn over de hele life cycle van deze externe identiteiten. Door (als een bronsysteem) naadloos aan te sluiten op de Identity & Access Management oplossing van deze organisaties, wordt de juiste toegang ingeregeld voor de externe identiteiten. Een uniek kenmerk van het iD Veritas platform is de keuze om de verantwoordelijkheid, het beheer van data van de externe identiteiten, te geven aan de leveranciers van die externe medewerkers.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!