Sessie van Berno Snijder

DEEP DIVE: IDENTITY AND 'PRIVILEGED' ACCESS MANAGEMENT IN EEN X-MODEL IT LANDSCHAP

Berno Snijder | Lead Identity & Access Management | ABN AMRO

Door de jaren heen heeft Identity & Access Management zich ontwikkeld in lijn met de ontwikkelingen in de maatschappij en technologie. Bepaalde trends lijken zich te herhalen, technologieën bieden nieuwe mogelijkheden, kernprocessen zijn sterk verweven met bestaande technologieën en het gedrag van mensen speelt een sleutelrol. In organisaties met een lange IT historie vertaalt deze evolutie zich in een grote verscheidenheid aan oplossingen en processen. Wat betekent dat voor een organisatie die haar klanten en medewerkers een veilige en gemakkelijke gebruikerservaring wil bieden en daarbij succesvol en relevant wil blijven in de steeds digitale wordende dienstverlening?

Berno Snijder, tevens dagvoorzitter tijdens de congresdag, gaat in deze Deepdive sessie verder in op het fenomeen DevOps, de administrator (HPA) rechten in de ‘oude’ wereld vs nieuwe technologieën en ook op de uitdagingen van een evoluerend IT landschap voor Identity & Access Management. Hierbij gaat het zowel over techniek en organisatie als over cultuur.

Wilt u deze sessie bijwonen?

Meld u vandaag nog aan om zeker te zijn van uw plekje tijdens de congresdag. Vanwege onze strenge Corona-aanpassingen kunnen wij helaas maar een beperkt aantal deelnemers toelaten. Dus wees er snel bij!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!