IAM publiek

Record aantal aanmeldingen voor het IAM jaarcongres van Heliview

Viertiende editie met thema wendbaar, efficiënt, gebruiksvriendelijk en compliant trekt nu al meer dan 260 deelnemers

BREDA, 24 APRIL 2019 – Identity & Access Management, kent nu al een recordaantal aanmeldingen voor de editie van 2019. Er hebben zich op dit moment ruim 260 deelnemers ingeschreven. Identity & Access Management is erop gericht dat de juiste deuren opengaan voor de juiste mensen op het juiste moment om de juiste redenen. Ook houdt de juiste deuren dicht. Het jaarcongres is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digitale identificatie, authenticatie & autorisatie. Identity & Access Management vindt donderdag 9 mei plaats in het congrescentrum NBC in Nieuwegein.

Thema “Wendbaar, Efficiënt, Gebruiksvriendelijk en Compliant”

Het jaarcongres Identity & Access Management heeft voor deze editie het thema wendbaar, efficiënt, gebruiksvriendelijk en compliant gekozen. De technologische ontwikkelingen gaan op dit moment zo snel, dat nieuwe innovaties en diensten aan de orde van de dag zijn. Tijdens het congres Identity & Access Management leren de deelnemers in één dag alles over hoe zij hun IAM wendbaar, efficiënt, gebruiksvriendelijk en compliant inrichten voor hun organisatie. Goed IAM is de hoeksteen voor elke organisatie, vanuit het oogpunt van business of compliance.

Kijken en luisteren

Vooraanstaande sprekers, waaronder onderzoeker David Goodman en schrijfster Maria Genova, delen tijdens Identity Access Management over allerlei praktijkervaringen. David Goodman opent het congres met een keynote over Identifying in Future Workplace. Hij gaat in op de opkomende technologieën zoals A.I. en analyseert, vanuit de invalshoek van identiteits- en toegangsbeheer, de potentiële impact die deze technieken hebben op de werkplek van de toekomst.

Maria Genova sluit de dag af met een keynote over identiteitsfraude. Tijdens deze sessie laat ze onder andere zien hoe weinig moeite het kost om volledige identiteiten te stelen. Daarnaast gaat ze in op de gevolgen ervan en wat je allemaal kunt doen om het te voorkomen.

Hét netwerkcongres waar praktijkervaringen centraal staan

Met circa 200 vakgenoten is dit de plek waar deelnemers inspiratie halen, ervaringen delen en nieuwe contacten opdoen binnen het IAM werkveld.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!