COVID-19

Onze veiligheidsmaatregelen rondom COVID-19

Alle berichtgeving rondom COVID-19 zal u niet ontgaan zijn. Uiteraard volgen wij als organisator van congressen ook nauwlettend het nieuws en de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM. Onze congressen t/m 6 april zijn daarom inmiddels afgelast en verplaatst naar een andere datum.

Voor de overige congressen van het voorjaar geldt dat deze, zonder tegenbericht, doorgaan. Wij hebben wel, in samenspraak met de congreslocatie, aanvullende hygiƫnemaatregelen genomen. Daarbij moet u denken aan:

  • het beschikbaar stellen van desinfecterende handgel en papieren zakdoekjes
  • aanpassingen bij het aanbieden van de lunch
  • een ruimere opstelling van de stoelen in de zalen

Ook doen we een beroep op deelnemers en partners van ons congres om de adviezen van de Rijksoverheid juist tijdens het congres op te volgen. Schud daarom ook geen handen en was met enige regelmaat uw handen. In het belang van de andere deelnemers bij symptomen van griep of verkoudheid vragen wij u het zekere voor het onzekere te nemen.

Mochten de adviezen van de Rijksoverheid aangepast worden en dit gevolgen hebben voor het congres, dan informeren wij u daar uiteraard onmiddellijk over.

Ondanks deze bijzondere situatie kijken wij erg uit naar het congres en zien we uit naar uw komst. Mocht u vragen aan ons hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Afdeling Participants Service

+31 (0)76 548 4020

participants@heliview.nl

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!