Hoe heeft IAM zich in de afgelopen jaren ontwikkeld?

Sape Winterberg, Sales & Channel Director Europe bij Hitachi ID Systems, gaat tijdens het online event van Identity & Access Management in gesprek met Berno Snijder, Lead Identity & Access Management bij ABN AMRO.

Tijdens deze prikkelende talkshow, onder leiding van Peter Tetteroo, komen er diverse ontwikkelingen zowel in de maatschappij als technologie aanbod omtrent Identity & Access Management.

Sape Winterberg: ‘Zie het belang en het voordeel van een geïntegreerd platform om uw credentials, identities en priveleged access te beheren.’

De ontwikkeling van IAM

Door de jaren heen heeft Identity & Access Management zich ontwikkeld in lijn met de ontwikkelingen in de maatschappij en technologie. Bepaalde trends lijken zich te herhalen, technologieën bieden nieuwe mogelijkheden, kernprocessen zijn sterk verweven met bestaande technologieën en het gedrag van mensen speelt een sleutelrol. Sape Winterberg liet ons dan ook weten dat een gedegen IAM beleid essentieel is voor elke organisatie, ‘onderschat de impact van een IAM project niet! Het kost veel tijd en energie.’ In organisaties met een lange IT historie vertaalt deze evolutie zich in een grote verscheidenheid aan oplossingen en processen. Wat betekent dit voor organisaties die hun klanten en medewerkers een veilige en gemakkelijke gebruikerservaring wil bieden en daarbij succesvol en relevant wil blijven in de steeds digitale wordende dienstverlening?

Talkshow online event

Tijdens deze talkshow zullen de tafelgasten, onder leiding van Peter Tetteroo, hier op in gaan en met elkaar discussiëren over de Ontwikkeling van IAM, het thema van deze editie van het Identity & Access Management event en onderwerpen als IMaaS en PAMaaS. Hierbij gaat het zowel over techniek en organisatie als over cultuur.

Zou u graag deze talkshow willen bekijken? Meld u dan vandaag nog aan voor het online event en krijg toegang tot exclusieve on demand video’s. Blijf in deze tijd niet stil staan en doe kennis en contacten op tijdens deze 15e editie van het Identity & Access Management event.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!