Niet angst maar vertrouwen maakt de connectie bij mens en machine

IAM ontwikkelt zich tot één van de belangrijkste beveiligingsmaatregelen, maar het succesvol implementeren kan tevens erg complex zijn. Een vertrouwde connectie maakt mens en machine blij; IAM en samenwerking tussen mens en machine zijn de spil van een succesvolle digitale transformatie. Hoe kunt u dit aanpakken?

De huidige beveiliging van computersystemen is vaak gericht op het afschermen van toegang. Dit leidt (te) vaak tot onnodige silo’s van data en suboptimale digitale processen. Om de digitale transformatie te versnellen moet juist zoveel mogelijk worden gekeken naar de optimale toegang.

Optimale toegang

Voor veel werkgevers kan het lastig zijn om het toegangsbeheer te optimaliseren. Hoe kan dit zo efficiënt mogelijk? Waar moet u op letten? Een gedegen IAM beleid kan hierbij een rol spelen. Echter, voor een goedwerkende IAM-technologie is een nauwe samenwerking tussen mens en machine essentieel.

Ad Krikke, Leadership Partner Security & Risk Management bij Gartner, vertelt u graag hoe u deze vertrouwde connectie kunt maken. Want niet angst maar vertrouwen maakt de connectie bij zowel mens als machine.

Leer bij over IAM

Ad Krikke was de Corporate Information Security Officer (CISO) voor DSM en de voorzitter van de multinational ISAC in Nederland totdat hij de overstap maakte naar Gartner in April 2019. Daar ondersteunt hij nu diverse CISO’s van multinationals door heel Europa. Tijdens het Identity & Access Management event 2021 op 14 oktober (en vanaf 15 oktober aanvullend online) gaat Ad Krikke met u langs alle trends en ontwikkelingen op het gebied van IAM. Neem deel en laat u inspireren!

Liever alleen online deelnemen? Dat is ook mogelijk! Het online event gaat één dag na de congresdag (15 oktober) van start. Hier zal Ad Krikke ook onderdeel zijn van het aanvullende online programma.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!