Maak van het probleem een feit en groei!

Omdenken is een manier van leven. Wanneer er een probleem zich voort doet heb je twee opties: in een hoekje zitten wachten tot het probleem zichzelf oplost of van het probleem juist een feit maken en groeien door mogelijkheden te creëren!

Heeft de pandemie ervoor gezorgd dat u als organisatie gehaaste beslissingen heeft moeten maken? Heeft u uw IAM-beleid moeten aanpassen, maar bent u nog niet helemaal tevreden over de vorm die het heeft aangenomen? De huidige tijd van Corona; het is een tijd van ongekende problemen en tegelijkertijd ongekende nieuwe mogelijkheden.

Gebruik de energie in eigen voordeel

Elk probleem is in potentie energie. Dit klinkt enorm zweverig, maar wanneer u erover nadenkt klopt dit. Het is frustratie die zijn vorm nog niet heeft gevonden. Het is de kunst om deze energie in uw eigen voordeel te gebruiken om iets mooiers te creëren.
De Corona uitbraak heeft veel gevolgen met zich meegebracht. Iedereen werd (of is nog steeds) geacht zo veel mogelijk thuis te werken en zich niet in té drukke omgevingen te plaatsen. Dit heeft van u als organisatie veel gevraagd. Denk alleen al aan uw security beleid! Iedereen moest, vanuit hun eigen woning, toegang krijgen tot de systemen van kantoor – omdenken: een enorm aanpassingsvermogen van de werkgever, de werknemers en dan met name de IAM-afdeling.
Dit aanpassingsvermogen heeft gezorgd voor veel verschillende veranderingen. Thuiswerken zal bij veel organisaties voor 50% de nieuwe norm blijven. Dit betekent dus ook dat uw IAM-beleid opnieuw geschreven moet worden nu hybride werken niet meer weg te denken is. Een probleem? Nee hoor!

Omdenken die handel

Tijdens het Identity & Access Management event 2021 spreekt Berthold Gunster met veel passie over de kracht en kansen die omdenken uw organisatie kan leveren. Maak van problemen nieuwe mogelijkheden! Meer thuiswerken kan zorgen tot minder persoonlijk contact met uw werknemers, of… het kan ervoor zorgen dat de momenten samen op kantoor juist worden ervaren als waardevol en productieve vergadermomenten. Het gaat niet om de vraag of het glas halfvol of halfleeg is. Het gaat om de vraag: waar is de kraan.
Neem deel aan vele interessante sessie tijdens het Identity & Access Management event en leer alle ins en outs over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van IAM. Laat daarnaast Berthold Gunster u inspireren om het roer af en toe om te gooien zodat u nieuwe, mooie en waardevolle mogelijkheden kunt creëren.

Identity & Access Management 2021

Neem deel aan de congresdag op donderdag 14 oktober om uw IAM strategie verder te ontwikkelen! Daarnaast krijgt u automatisch toegang tot het aanvullende online event waar wij nog dieper in de materie zullen duiken!
Liever alleen online deelnemen? Dat is ook mogelijk! Het online event gaat één dag na de congresdag (15 oktober) van start.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!