Live sessies

LIVE roundtables, workshops en webinars zijn een vast onderdeel van de 30 daagse events. U stelt 2 weken voor het event uw programma samen en kiest bij welke sessie(s) u aanwezig wilt zijn. De sessies zijn interactief en de perfecte manier op uw kennis te vergroten en contact te leggen met vakgenoten en specialisten binnen uw vakgebied. Kennis vergaren en delen op een veilige manier.

Webinar: LIVE en interactief kennis delen

Tijdens een LIVE webinar neemt een expert u mee in zijn of haar presentatie. Het doel van de videotalk is kennisdeling. Iedere TALK duurt maximaal 20 minuten en gaat inhoudelijk in op een of meerdere aandachtsgebieden. Hierbij staat interactie centraal; ontmoet vakgenoten en stel vragen via de chat.

Roundtable: uw vragen op tafel

Tijdens de roundtable gaat u aan de hand van prikkelende stellingen in gesprek. Een roundtable duurt gemiddeld 90 minuten. Onder leiding van een specialist gaat u de diepte in en wisselt u van gedachten met een select gezelschap aan gelijkgestemden.

Workshop: direct aan de slag met concrete handvatten!

Tijdens een LIVE workshop gaat u aan de slag! Tijdens deze online sessie leert u concrete technieken en krijgt u handvatten om direct aan de slag te gaan! Een specialist en de deelnemers delen gedurende 60 minuten  kennis, vaardigheden en expertise.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!