IAM zonnebril 2020

Jubileum: 15e editie van IAM!

Voor de 15e editie van Identity & Access Management staat je genoeg bescherming te wachten. Diverse toonaangevende sprekers staan klaar om hun ervaringen met je te delen, daarnaast wacht er ook nog iets anders voor iedere deelnemer.

15 jaar

Een gedegen IAM beleid zorgt ervoor dat de juiste deuren opengaan voor de juiste mensen op het juiste moment om de juiste redenen – het zorgt voor beveiliging. Wie kan bij welke data en hoe zorgt u als organisatie dat u grip houdt op alles? Tijdens dit congres dagen we u uit om de verbinding te zoeken. We nemen u mee langs de nieuwste en meest relevante onderwerpen op het gebied van informatiebeveiliging en het managen van digitale identiteiten zodat u dit mee kunt nemen in de gesprekken over het ontwerp van uw IAM strategie.

UV- protectie

Over 3 weken gaat de zomertijd weer in. De kans is dan ook groot dat de zon zich weer vaker zal laten zien. Net als de essentie van het beveiligen van data, is het beschermen van onze ogen ook belangrijk. Om u als deelnemer van deze speciale editie van het IAM congres te beschermen tegen de eerste felle stralen van 2020 hebben wij een klein presentje geregeld:

De IAM 2020 zonnebril!

Bescherm uw ogen tegen de zon en zorg dat u op Koningsdag en tijdens het Europees Kampioenschap 2020 gaat shinen met deze oranje #IAM2020 zonnebril!

Wacht niet te lang! Laat u op 21 april inspireren door toonaangevende organisaties, doe kennis op tijdens de sessies en ontmoet uw vakgenoten. Iedere aanmelding ontvangt deze unieke zonnebril, dus zorg dat u erbij bent!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!