In bulk 1000 uitzendkrachten in één dag autoriseren

RPA biedt mooie kansen om het werk efficiënter, sneller, uitdagender en minder foutgevoelig te maken. Autoriseren is bij uitstek een proces dat hiervoor geschikt is vanwege het repetitieve karakter. In één dag 1000 werknemers autoriseren? Hoe pakt u dit precies aan?

Het is essentieel dat de juiste personen toegang krijgen tot de juiste systemen en documenten. Daarom is een gedegen IAM beleid ook uiterst belangrijk. IAM programma’s beheren echter enkel accounts en hun rechten, maar autoriseren geen gebruikers in SaaS-applicaties. Wat is hier een oplossing voor?

Hoe Aafje RPA gebruikt voor usermanagement

Cees van Opijnen, adviseur bedrijfsvoering & coördinator applicatiebeheer bij Aafje Thuiszorg, spreekt tijdens het event Identity & Access Management over het gebruik van RPA bij het automatiseren van autoriseren.

Autoriseren is door het repetitieve karakter prima geschikt voor RPA. RPA biedt hiermee zelfs mooie kansen om ervoor te zorgen dat de werknemers, die normaal gesproken het autoriseren op zich nemen, meer tijd over houden voor andere zaken. Daarnaast kan het autoriseren ook sneller en minder foutgevoelig worden gemaakt.

Cloudmigraties

Het kan zijn dat cloud migraties het ingewikkeld maken om Access Governance in applicaties te automatiseren. Ook hier gebruikt Aafje RPA om dit toch mogelijk te maken. Bent u benieuwd hoe dit precies zit? Hoe zou u dit zelf ook kunnen doorvoeren binnen uw organisatie?

Neem deel aan de congresdag van Identity & Access Management 2021 op 14 oktober! Cees van Opijnen gaat graag verder in op het gebruikt van RPA voor usermanagement systemen. Zien we u daar?

Liever alleen online deelnemen? Dat is ook mogelijk! Het online event gaat één dag na de congresdag (15 oktober) van start. Hier zal Cees van Opijnen ook onderdeel zijn van het aanvullende online programma.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!