Bijzaak IAM

IAM is al lang geen bijzaak meer

In de afgelopen 15 jaar is er veel gebeurd op het gebied van IAM. Het is niet zomaar iets wat je erbij doet binnen je organisatie.

Voor de ene organisatie is het een manier om te zorgen dat de reputatie goed blijft, terwijl voor andere organisatie het enkel een manier is om aan de regelgevingen te voldoen. Wat betekent IAM binnen uw organisatie?

Het internet is steeds belangrijker geworden in ons leven en daarbij is het binnen organisaties ook steeds gebruikelijker geworden om bestanden en informatie op te slaan in de cloud. Maar wie hebben allemaal toegang tot deze informatie? Vroeger hadden veel organisaties fysieke archieven, hier werd belangrijke informatie in opgeslagen en daarmee indirect voorkomen dat gegevens bij teveel (niet bevoegde) mensen terecht kwamen. Echter, sinds de opkomst van het internet en het ontstaan van meer online servers is het essentieel om te kijken naar een gedegen IAM beleid.

15e editie

In 2020 organiseren wij voor het 15e jaar op rij het IAM congres. We willen tijdens dit congres dan ook terugblikken op de afgelopen jaren en alle grote veranderingen die hierin hebben plaatsgevonden. Daarbij willen we natuurlijk vooral de focus leggen op de toekomst van IAM en alle mogelijkheden die een goed IAM beleid een organisatie kan bieden.

Geinteresseerd?

Lijkt het je interessant om aanwezig te zijn bij deze jubileum editie van het Identity & Access Management congres? Wees er dan snel bij en meld u snel aan. Deze editie zal het moment zijn om veel kennis te vergaren en te netwerken met ruim 225 professionals.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!