Heliview events

Sharing Knowledge · Connecting People

Al ruim 35 jaar zorgen wij voor kennisoverdracht tijdens onze events. Onze events bieden management en senior specialisten een podium om zowel kennis te delen als kennis te vergaren. Daarnaast is het leggen van persoonlijke en zakelijke contacten de basis van onze events. We passen onze dienstverlening voortdurend aan om deelnemers en business partners op een eenvoudige, informele en soms ook ludieke manier met elkaar in contact te brengen.

Daarom organiseren wij naast onze bekende congressen op locatie vanaf dit jaar ook online events. Identity & Access Management 2020 bevat een congresdag en een online event.

Hoe ziet een event van Heliview eruit?

Een event van Heliview bestaat altijd uit een congresdag op locatie en een online event. Tijdens de congresdag nemen wij interviews, talks en talkshows op met enkele van de sprekers en partners in onze mobiele Heliview studio. Vanaf een dag na het congres hebben deelnemers toegang tot het online event, waar een week na het congres unieke videocontent te vinden is: Heliview TALKS.

Deelnemers aan de congresdag krijgen automatisch toegang tot het online event. Deelnemers die liever alleen deelnemen aan het online event kunnen zich aanmelden tot een maand na de congresdag.

Graag bijwonen?

Tijdens onze events staat Sharing Knowledge · Connecting People centraal. Daarom zijn wij ook ontzettend enthousiast over de combinatie van de congresdag en het online event. Het online event start precies 1 dag ná de congresdag en de exclusieve videocontent is een week ná de congresdag beschikbaar voor u als deelnemer. Graag verwelkomen wij u op onze events!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!