Wat is er allemaal veranderd in deze tijd?

COVID-19 heeft een hoop veranderd in de afgelopen maanden. Men werkt zoveel mogelijk vanuit huis om de gezondheid van zichzelf en anderen te waarborgen. Vaak hebben organisaties al wel een systeem om extern te werken, maar nu dient dit systeem optimaal te functioneren – vrijwel alle werknemers werken ‘extern’. Hoe kan u als organisatie een gedegen IAM beleid creëren, zodat fouten buiten de deur kunnen worden gehouden?

Het Coronavirus heeft veel bedrijven gedwongen na te denken hoe de organisatie dient te functioneren in deze tijd. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie door kan blijven gaan en alle werknemers hun werk kunnen voortzetten? Vandaag de dag hoor je dat digitale aanpassingen hier het antwoord op zijn.

Digitale verandering

Digitale veranderingen zijn onderdeel van deze tijd. Steeds meer mensen zijn gewend geraakt aan smart gadgets, en onze telefoons zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Daarom is een digitale verandering an sich niet heel erg vreemd, maar deze switch van altijd op kantoor werken naar altijd vanuit huis werken is voor veel mensen erg heftig.

Dit betekent daarnaast ook dat organisaties met een goed plan moeten komen om te zorgen dat de juiste personen toegang hebben tot de juiste systemen en digitale documenten. Sommige organisaties zijn hier al verder mee dan andere, maar één ding werd steeds duidelijker in deze tijd: een goed doordacht Identity & Access Management beleid is belangrijker dan ooit.

Identity & Access Management

IAM speelt een grote rol in hoe soepel en effectief een verandering naar een ‘externe werkplek’ kan zijn. Daarom organiseren wij op 19 oktober voor de 15e keer het Identity & Access Management congres in Den Bosch. Juist in deze tijd is kennis opdoen over dit onderwerp belangrijker dan ooit. Met interessante sessies van diverse organisaties zoals o.a. Erasmus MC, ABN Amro en het Nationaal Cyber Security Centrum, verwachten wij u op alle vlakken te kunnen informeren.

Bent u klaar om op een veilige manier meer kennis op te doen en tegelijkertijd te netwerken met vakgenoten? Meld u dan vandaag nog aan. Vanwege ons strenge Corona-beleid kunnen wij maar een beperkt aantal tickets verstrekken, dus wees er snel bij!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!