Congresdag

Congresdag

Heliview Conferences & Training organiseert al meer dan 30 jaar succesvolle congressen en evenementen. Sinds dit jaar bestaan onze events uit een congresdag en een online event. Deze combinatie tussen een congresdag en on-demand mogelijkheden binnen het online platform de EventManager is uniek.

Wij kunnen helaas door de huidige omstandigheden rondom COVID-19 onze events niet organiseren zoals wij dat graag zouden zien. Daarom zal er in 2020 geen congresdag plaatsvinden van Identity & Access Management 2020. Het online event, met aanvullend programma dat oorspronkelijk op de congresdag plaatsvond, vindt wel doorgang!

Congresdag en Online event

De combinatie van een congresdag en het online event creëert de mogelijkheid om nog meer kennis en contacten op te doen dan voorheen. Op de congresdag heeft u de mogelijkheid om diverse sessies bij te wonen van toonaangevende organisaties en netwerkgesprekken te voeren met experts op het gebied van Identity & Access Management. Wanneer u zich aanmeldt voor de congresdag krijgt u tevens automatisch toegang tot het online event. Binnen dit online event kunt u exclusieve videocontent bekijken die nergens anders te vinden is. Daarnaast is deze content on-demand beschikbaar voor u, dus u kunt deze bekijken waar, wanneer en hoe u dit zelf wil.

Helaas is het in deze tijd van COVID-19 niet mogelijk om de congresdag in te vullen zoals wij dat graag zouden zien. Daarom hebben wij ervoor gekozen om Identity & Access Management dit jaar enkel online te organiseren. Dit biedt u nog steeds de unieke mogelijkheid om kennis op te doen, te netwerken met experts en ervaringen te delen met vakgenoten. Het online event is dan ook uitgebreider dan u van ons gewend bent, met onder andere meer inhoudelijke sessies.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!