Steeds meer bedrijven en organisaties zien het werken in de cloud als gemakkelijk en snel – alles moet in de cloud! Bestanden zijn beschikbaar waar en wanneer u dat zelf wilt en alle werknemers kunnen zonder moeite toegang krijgen. Echter, zijn security professionals hier ook zo blij mee?

Anno 2021 is de cloud niet meer weg te denken. De wereldwijde pandemie heeft hier zeker ook een bijdrage aan gehad. Ondanks dat organisaties steeds meer cloudservices zijn gaan gebruiken door de vele voordelen, zijn het de security experts die met nieuwe uitdagingen kampen.

 

Aan een oud dak moet je veel herstellen

In de tijd dat veel zaken on-premise waren binnen organisaties was het vrij zwart wit wie toegang had tot welke documenten en of dit nog klopte. Alleen is dit nu juist het element wat op het hybride speelveld een groter probleem is.

Een on-premise Identity & Access Management strategie werkt over het algemeen niet (genoeg) in een cloud-omgeving. Het is daarom essentieel om te blijven ontwikkelen. Zorgen dat u al uw IAM uitdagingen het hoofd kunt bieden en te zorgen voor een nieuwe visie en governance strategie.

 

Hoe pakt u deze cloud-uitdagingen aan?

Stellen dat iets moet worden aangepakt en verandert is vaak de makkelijkste stap. Het uitdenken en doorvoeren daarentegen kan goed tegenvallen. Toch hoeft u het wiel niet helemaal zelf uit te vinden!

Tijdens een prikkelende talkshow op het Identity & Access Management event zal Henk Marsman, Lead Product Manager IAM bij Rabobank, in gesprek gaan met diverse gasten. Deze gasten komen allemaal uit diverse branches en organisaties om zo de discussie zo interessant mogelijk te houden.

 

Identity & Access Management 2021

Krijg een antwoord op al uw IAM vragen tijdens het jaarlijkse IAM event! Hoe zet u IAM in op een hybride landschap? Hoe gebruikt u effectief de IAM oplossingen die uw cloud-platformen aanbieden? Waar in de organisatie belegt u de verantwoordelijkheid voor IAM in de cloud?

Neem deel aan de congresdag op donderdag 14 oktober om uw IAM strategie verder te ontwikkelen! Daarnaast krijgt u automatisch toegang tot het aanvullende online event waar wij nog dieper in de materie zullen duiken!

Liever alleen online deelnemen? Dat is ook mogelijk! Het online event gaat één dag na de congresdag (15 oktober) van start.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!