Identity & Access Management 2021

De ontwikkeling van IAM

Congrescentrum 1931

Congresdag: 14 oktober | Start online event : 15 oktober

30 DAGEN TOEGANG TOT EXCLUSIEVE ON-DEMAND CONTENT OVER DIGITALE IDENTITEITEN EN TOEGANGSBEHEER

De wereld digitaliseert in een snel tempo. Tegenwoordig werken we veel thuis en we verwachten dat we zonder moeite bij alle informatie kunnen komen om ons werk te doen. Identiteit en toegang zijn voor deze digitale evolutie essentieel. Om er zeker van te zijn dat alleen de juiste persoon toegang krijgt tot de juiste informatie, is een gedegen Identity & Access Management beleid cruciaal. Hoe ziet uw IAM beleid eruit? Bent u benieuwd hoe u uw IAM beleid verder kunt optimaliseren? Meld u dan aan voor het online IAM event! En krijg toegang tot unieke 20 minute TALKS over onder andere de inrichting, security & compliance en de invloed van digitalisering op IAM.

Met ons Identity & Access Management event bieden wij u de kennis en contacten die ervoor zorgen dat uw IAM beleid tot in de puntjes verzorgd is. Diverse security specialisten van onder andere De Volksbank, Ahold Delhaize en Nationaal Cyber Security Centrum vertellen u graag meer tijdens hun 20 minute TALKS.

Welke experts kunt u verwachten?

Maarten Bevers

Maarten Bevers

Global ISO IAM Business analist bij Ahold Delhaize

Koen Sandbrink

Koen Sandbrink

Adviseur bij Nationaal Cyber Security Centrum

Hans Zandbelt

Hans Zandbelt

CEO & Founder bij ZmartZone IAM

Mark van Lierop

Mark van Lierop

Solution Architect bij De Volksbank

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Proost op 2021!
21 december 2020

Proost op 2021!

2020 was een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Onze organisatie stond letterlijk op z’n kop, maar wat zijn we trots dat we in recordtijd onze 30 daagse online events hebben uitgevonden! 2021 belooft een mooi jaar te worden.

Lees verder
Nog steeds veel vragen over beheer van externe gebruikers
27 november 2020

Nog steeds veel vragen over beheer van externe gebruikers

Online samenwerken is inmiddels de norm. Vrijwel nooit meer is een heel team, inclusief betrokken externen, op kantoor aanwezig. En we hebben gelukkig prachtige technieken om dat allemaal mogelijk te maken. Nog nooit was wereldwijd samenwerken met mensen van allerlei bedrijven zo makkelijk. Toch zijn er bij veel organisaties vragen over het beheer van externe […]

Lees verder
Zijn digitale fingerprints toch niet dé oplossing?
16 november 2020

Zijn digitale fingerprints toch niet dé oplossing?

3 weken geleden kwam het bericht naar buiten dat onderzoekers van de TU Eindhoven een online crimineel circuit hebben ontdekt waar duizenden Nederlandse digitale vingerafdrukken werden verhandeld. Veel mensen maken gebruik van digitale fingerprints, aangezien het vaak veel tijd bespaart met de inlogprocedure zelf.

Lees verder

Enkele van onze partners

Wij werken onder andere samen met:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!