Vincent Everts heeft als serial software entrepreneur in binnen/ buitenland en trendwatcher meerdere internationale bedrijven opgezet met honderdduizenden klanten en de snelheid van werken, de flexibiliteit, het gebrek aan grote investeringen hebben hem enorm geïnspireerd.

Tijdens het congres Hybrid IT Infrastructure geeft hij een presentatie over de inspiratie die de cloud hemzelf en de industrie heeft gebracht. Hij gaat de dialoog aan over de issues, uitdagingen en bereikte oplossingen. Samen werpen we een blik op de toekomst!

Programma

Plan uw programma via uw EventManager. Vanaf 09:00 ben u van harte welkom in het Maasgebouw van Stadion Feijenoord in Rotterdam. Bij de registratiebalie ligt uw badge voor u klaar. Zodra u uw badge heeft ontvangen ontvangt u een SMS met een link naar uw geplande programma.

Om half 10 opent dagvoorzitter Bart Veldhuis de dag. Het belooft een leerzame en interactieve dag te worden met keuze uit diverse keynotes, break-out sessies met afsluitend een unieke rondleiding door Stadion Feijenoord en een bruisende netwerkborrel.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!