Ronald Vervest

Solution Specialist – Apstra bij Juniper Networks

Ronald Vervest is binnen Juniper Networks verantwoordelijk voor het Juniper Apstra portfolio voor de Benelux, Nordics en Baltics. Apstra is één uniforme management tooling geschikt voor ontwerp, implementatie en beheer van uw datacenter fabric. Zo ontstaat een flexibele en betrouwbare private cloud welke u eenvoudig onderdeel kunt laten uitmaken van uw multicloud. Ronald legt graag uit hoe u kosteneffectief een hybride, betrouwbare, flexibele datacenter omgeving kunt implementeren binnen uw organisatie. Gestandaardiseerd met één tooling voor installatie, beheer en telemetrie. Met bijna 25 jaar werkervaring is Ronald al lange tijd actief in de ICT sector. Voor Juniper Networks heeft hij verschillende rollen gehad bij ICT bedrijven in binnen- en buitenland, zoals CSS Telecom, Avaya, Vodafone en Check Point. Ronald heeft een achtergrond in bedrijfsinformatica en bedrijfskunde.

Juniper Networks

Bij Juniper Networks staan onze klanten – de netwerkarchitecten, -bouwers en -beheerders – centraal in alles wat we doen, zodat hun klanten zo succesvol en productief mogelijk kunnen zijn. Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor IT-netwerken, serviceproviders, cloudbeheerders en security en SaaS & software die zijn ontworpen op basis van eenvoud, veiligheid, openheid en schaalbaarheid. We innoveren op manieren die de wereld met elkaar verbindt, en onze klanten en partners sterker maken.

Een uitzonderlijke gebruikservaring is onze topprioriteit. Van Junos tot Apstra en van Paragon tot Mist AI, verleggen wij de grenzen op het gebied van voorspelbaarheid, programmeerbaarheid en automatisering. Onze producten en technologieën draaien op veel van ‘s werelds grootste en meest veeleisende netwerken, waardoor onze klanten waarde kunnen creëren en zakelijk succes kunnen versnellen in een continu veranderende wereldmarkt. Tot onze klanten behoren de 130 grootste serviceproviders ter wereld, de Fortune Global 100, honderden federale, staats- en lokale overheidsinstellingen en organisaties voor hoger onderwijs van over de hele wereld.

Als pure play, high-performance netwerkbedrijf bieden wij een breed productportfolio dat zich uitstrekt over routing, switching, security, applicatieversnelling, identity policy en controle en beheer. Onze producten zijn ontworpen om ongeëvenaarde prestaties, brede keuzemogelijkheden en echte flexibiliteit te bieden, terwijl de totale cost of ownership wordt verlaagd. Bovendien stimuleert Juniper Networks door middel van sterke industriële partnerschappen een breed ecosysteem van innovatie binnen het netwerk.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!