Fons Laudy

Director EMEA Sales Specialists bij Juniper Networks

Fons Laudy is vanuit Juniper Networks verantwoordelijk voor de oplossingen die organisaties ondersteunen bij het ontwerpen, bouwen en beheren van een kosten efficiënte, veilige en geautomatiseerde Multicloud. Hij is samen met zijn team dagelijks betrokken bij initiatieven waarbij organisaties willen inspelen op de kansen die Digital Transformation/IT innovatie biedt met daarbij het uitgangspunt dat hierbij rekening wordt gehouden met de bestaande investeringen en de operationele processen. Fons is altijd actief geweest in de IT Sector. Voordat hij werkzaam was bij Juniper Networks, heeft hij diverse sales- en marketing posities bekleed bij toonaangevende IT-leveranciers in binnen- en buitenland, waaronder Hewlett Packard Enterprise, VCE, DXC en Sun Microsystems. De combinatie van zijn studie Informatica en MBA zorgt ervoor dat hij altijd een verbinding legt tussen de bedrijfsdoelstellingen van een organisatie en ondersteunende techniek (& vice versa).

Juniper Networks

Bij Juniper Networks staan onze klanten – de netwerkarchitecten, -bouwers en -beheerders – centraal in alles wat we doen, zodat hun klanten zo succesvol en productief mogelijk kunnen zijn. Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor IT-netwerken, serviceproviders, cloudbeheerders en security en SaaS & software die zijn ontworpen op basis van eenvoud, veiligheid, openheid en schaalbaarheid. We innoveren op manieren die de wereld met elkaar verbindt, en onze klanten en partners sterker maken.

Een uitzonderlijke gebruikservaring is onze topprioriteit. Van Junos tot Apstra en van Paragon tot Mist AI, verleggen wij de grenzen op het gebied van voorspelbaarheid, programmeerbaarheid en automatisering. Onze producten en technologieën draaien op veel van ‘s werelds grootste en meest veeleisende netwerken, waardoor onze klanten waarde kunnen creëren en zakelijk succes kunnen versnellen in een continu veranderende wereldmarkt. Tot onze klanten behoren de 130 grootste serviceproviders ter wereld, de Fortune Global 100, honderden federale, staats- en lokale overheidsinstellingen en organisaties voor hoger onderwijs van over de hele wereld.

Als pure play, high-performance netwerkbedrijf bieden wij een breed productportfolio dat zich uitstrekt over routing, switching, security, applicatieversnelling, identity policy en controle en beheer. Onze producten zijn ontworpen om ongeëvenaarde prestaties, brede keuzemogelijkheden en echte flexibiliteit te bieden, terwijl de totale cost of ownership wordt verlaagd. Bovendien stimuleert Juniper Networks door middel van sterke industriële partnerschappen een breed ecosysteem van innovatie binnen het netwerk.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!