Erik van Harten

Senior Specialist Security EMEA

Erik van Harten is sinds 2020 werkzaam bij Juniper Networks als security subject matter expert voor de EMEA regio. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van cybersecurity. Hij heeft zich onder andere beziggehouden met thema’s als Identity and Access Management, Security Incident and Event Management en Managed Security Services. Erik maakt de IT-beveiligingsvraagstukken voor het bedrijfsleven inzichtelijk, om te zorgen voor een constructieve dialoog over processen, beleid en hierbij passende oplossingen. Voordat hij werkzaam was bij Juniper, heeft Erik verschillende pre-sales-, consultancy- en project management-rollen vervuld bij wereldwijde systeemintegratoren en security vendoren.

Juniper Networks

Bij Juniper Networks staan onze klanten – de netwerkarchitecten, -bouwers en -beheerders – centraal in alles wat we doen, zodat hun klanten zo succesvol en productief mogelijk kunnen zijn. Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor IT-netwerken, serviceproviders, cloudbeheerders en security en SaaS & software die zijn ontworpen op basis van eenvoud, veiligheid, openheid en schaalbaarheid. We innoveren op manieren die de wereld met elkaar verbindt, en onze klanten en partners sterker maken.

Een uitzonderlijke gebruikservaring is onze topprioriteit. Van Junos tot Apstra en van Paragon tot Mist AI, verleggen wij de grenzen op het gebied van voorspelbaarheid, programmeerbaarheid en automatisering. Onze producten en technologieën draaien op veel van ‘s werelds grootste en meest veeleisende netwerken, waardoor onze klanten waarde kunnen creëren en zakelijk succes kunnen versnellen in een continu veranderende wereldmarkt. Tot onze klanten behoren de 130 grootste serviceproviders ter wereld, de Fortune Global 100, honderden federale, staats- en lokale overheidsinstellingen en organisaties voor hoger onderwijs van over de hele wereld.

Als pure play, high-performance netwerkbedrijf bieden wij een breed productportfolio dat zich uitstrekt over routing, switching, security, applicatieversnelling, identity policy en controle en beheer. Onze producten zijn ontworpen om ongeëvenaarde prestaties, brede keuzemogelijkheden en echte flexibiliteit te bieden, terwijl de totale cost of ownership wordt verlaagd. Bovendien stimuleert Juniper Networks door middel van sterke industriële partnerschappen een breed ecosysteem van innovatie binnen het netwerk.

Social Share

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!