Programma

Thema: route naar de optimale IT-infrastructuur

Het volledig verzorgde Hybrid IT Infrastructure congres brengt u op de hoogte van de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen. Bezoek het congres op 27 september in Stadion Feijenoord in Rotterdam, ontmoet vakgenoten, netwerk met peers en voer 1-op-1 gesprekken met oplossingsaanbieders.

Onderwerpen

 • Veranderingen in het IT-landschap
 • Cloud management & brokerage
 • Cloud technologie en multi-cloud
 • (hybride) cloudinfrastructuur
 • Integratie aspecten
 • Serverless Architecture
 • Security & Privacy
 • DevOps
 • Datacenteroplossingen

Veilig digitaal ondertekenen en geïntegreerd zakendoen in de Cloud

In een onrustige wereld is veilig zakendoen een must voor elke organisatie. De belangrijkste vraag daarbij is: hoe waarborg je de veiligheid van jouw bedrijf zowel offline als online?

Tijdens deze keynote van DocuSign duiken we dieper in de wereld van digitaal ondertekenen en zoomen we in op deze aspecten van veilig zakendoen in de Cloud:

 • Ontdek hoe digitale onderteken tools kunnen helpen om workflows te vereenvoudigen en een hogere productiviteit te behalen
 • Leer alles over de veiligheid en rechtsgeldigheid van elektronische handtekeningen
 • Ontdek hoe Cloudtechnologieen kunnen helpen bij het veilig en geïntegreerd werken met.
 • Leer hoe andere organisaties succesvol een veilige digitale transformatie hebben doorgevoerd

Sluit je dus aan bij deze informatieve sessie om inzicht te krijgen in de manieren waarop DocuSign organisaties helpt om te gaan met deze beveiligingsuitdagingen van Cloudtechnologie in een digitale wereld van hybride werken.

Jeroen Mullink

Jeroen Mullink

Lead Solution Engineer bij Redwood Software

Gecentraliseerde automatisering in een hybride IT omgeving

Jeroen Mullink, Lead Solution Engineer, Redwood Software

Dynamische IT landschappen zorgen voor nieuwe uitdagingen op het gebied van automatisering. Hoe houd je controle en overzicht over de geautomatiseerde processen zonder flexibiliteit te verliezen?

Jeroen Mullink – expert op het gebied van workload automation – legt uit hoe Redwood met een centrale oplossing en templates klanten helpt over het hele landschap te automatiseren zonder flexibiliteit te verliezen.

Milo Broekmans

Milo Broekmans

Senior Enterprise Architect bij Stedin

Een reis naar de cloud

Milo Broekmans, SENIOR ENTERPRISE ARCHITECT, STEDIN

Stedin streeft ernaar een wendbare en kosteneffectieve organisatie te worden om de energietransitie te kunnen faciliteren. Dit heeft geleid tot een cloud first strategie, waarvoor een ‘reisbureau’ is gezocht om deze reis naar de cloud te kunnen maken. Ondertussen zijn we enige tijd onderweg en is het project afgerond. We zijn echter ook de nodige obstakels tegengekomen en hebben onze ambitieuze reisdoelen moeten bijstellen. In het reisverslag neem ik u mee in de ervaringen die zijn opgedaan, waarbij zowel de successen als de wat minder geslaagde kanten van de reis aan bod komen.

Stedin

Binnenkort maken wij meer sessies en sprekers bekend!

De eerste sessie is bekend!

Roundtable: meest gestelde vragen over it infrastructuren

Andere IT professionals worstelen net als u dagelijks met verschillende vraagstukken over de optimale (hybride) infrastructuur. Tijdens uw aanmelding voor dit congres vroegen wij op welke vragen u graag antwoord wilt. Tijdens deze roundtable worden de meest gestelde vragen behandeld.

Deze interactieve sessie is toegankelijk voor ongeveer 10 tot 12 deelnemers waarin iedereen wordt gevraagd om actief deel te nemen aan het gesprek door ervaringen en uitdagingen te delen om zo van elkaar te leren.

Binnenkort maken wij meer sessies bekend!

Bezoek het congres

Behoort u tot de doelgroep? Dan kunt u gratis deelnemen.

Bent u (mede)verantwoordelijk voor de IT omgeving van uw eigen organisatie? En staat u open voor drie 1-op-1 gesprekken? Dan kunt u gratis deelnemen! Het congres is volledig verzorgd, inclusief lunch, versnaperingen en een bruisende borrel.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!