Programma

Programma overzicht

De onderstaande sessies zijn onderdeel van het online event Hybrid IT Infrastructure 2021. De videotalks, interviews en talkshows zijn on demand beschikbaar, u kunt deze dus bekijken waar en wanneer u dat uitkomt vanuit de luie stoel. Wilt u een LIVE sessie bijwonen meld u dan aan voor het event, dan ontvangt u van ons een uitnodiging om uw programma samen te stellen en aan te melden voor een of meer LIVE sessies. Let op: het aantal plaatsen bij de LIVE sessies is beperkt!

Meike de Jong

Meike de Jong

Presentator en redacteur bij RTL Nieuws

Online presentator

Meike de Jong | Presentator en redacteur | RTL nieuws

Bart M. Veldhuis

Bart M. Veldhuis

Cloud Architect en oprichter bij Cloud Architect Alliance

Daniël Jumelet

Daniël Jumelet

Infrastructure Architect bij NAF

Talkshow: COVID-19: Dé aanjager van versnelde digitalisering

Bart M. Veldhuis | Cloud Architect Alliance & Daniël Jumulet | NAF

Afgelopen maanden is Nederland massaal thuis aan het werken en vond onderwijs online plaats. COVID-19 blijkt dé aanjager van versnelde digitalisering die we niet aan zagen komen. De verwachting is dat ook na de coronacrisis o.a. thuiswerken het nieuwe normaal zal blijven. Maar wat vraagt deze versnelde digitalisering van uw infrastructuur en kunnen we dit aan? Hoe zit het met privacy- en security uitdagingen? En hoe bereiden we ons hierop voor? Tijdens deze talkshow vindt er een tafelgesprek plaats met verschillende experts. De tafelgasten nemen je graag mee in diverse stellingen en standpunten!

Cloud Architect
Gerben Blom

Gerben Blom

Director of Developer Community

Interview: Data Orchestration, DevOps & community in een hybride Cloud landschap

Gerben Blom | DIRECTOR OF DEVELOPER COMMUNITY | Redwood

Nieuwe technologieën zoals Machine Learning, IoT en AI in hybride Cloud landschappen maken Data Orchestration steeds kritischer. Om flexibel te blijven als organisatie is aansturing vanuit DevOps een must en ondersteuning vanuit een vendor community noodzakelijk.
Gerben Blom, expert op het gebied van Data Orchestration, legt uit hoe Redwood vanuit de community zijn klanten ondersteunt zodat zij aansluiting houden bij de innovaties in IT door middel van het faciliteren van voorbeelden, templates en onderlinge samenwerking tussen klanten.

Milo Broekmans

Milo Broekmans

Senior Enterprise Architect bij Stedin

Een reis naar de cloud

Milo Broekmans, SENIOR ENTERPRISE ARCHITECT, STEDIN

Stedin streeft ernaar een wendbare en kosteneffectieve organisatie te worden om de energietransitie te kunnen faciliteren. Dit heeft geleid tot een cloud first strategie, waarvoor een ‘reisbureau’ is gezocht om deze reis naar de cloud te kunnen maken. Ondertussen zijn we anderhalf jaar onderweg en zijn we al een aardig eind opgeschoten. We zijn echter ook de nodige obstakels tegengekomen en hebben onze ambitieuze reisdoelen moeten bijstellen. In het reisverslag tot nu toe neem ik u mee in de ervaringen die zijn opgedaan, waarbij zowel de successen als de wat minder geslaagde kanten van de reis aan bod komen.

Stedin
Scott King

Scott King

Enterprise Architect

Paul van Noesel

Paul van Noesel

Cyber Security business unit manager

LIVE workshop: Hybrid Cloud security en connectivity vraagstukken en best practices om in control te blijven

Scott King, enterprise architect, NTT ltd. | Paul van Noesel, cyber security business unit manager, NTT ltd.

De COVID-crisis legt de zwaktes bloot in de cloud-infrastructuur, de security en de netwerkarchitectuur. Juist die kwetsbaarheden houden verandering tegen, terwijl agility & kostenbesparing de redenen zijn om de reis naar de cloud te versnellen. Hoe gaan organisaties hiermee om?

  • 2021 Hybrid Cloud Report: Optimized for agility. Hybrid cloud trends op basis van onderzoek onder 1.000 decision makers.
  • Hybrid cloud security. Hoe ga je om met de security complexiteit en behoud je overzicht in een multi-cloud omgeving?
  • Visibility en control en het optimaliseren van cloud networking(SD-WAN) in het kader van hybrid Cloud.
Marwin Marcussen

Marwin Marcussen

EMEA Manager Sales Engineers bij Kaseya

Multi disciplinair te allen tijde

Marwin Marcussen | EMEA Manager Sales Engineers en Product Specialisten | Kaseya

IT afdelingen hebben steeds vaker de uitdaging om multi disciplinair te handelen over gebruikers vraagstukken, security en compliancy. Hoe zorg ik als IT afdeling als manager of als  Compliancy Officer dat dit makkelijk is en blijft binnen de continu veranderende markt en het IT landschap, met een consoliderende kosten effectieve oplossing.

logo Kaseya
Stefaan Hinderyckx

Stefaan Hinderyckx

Senior VP Cybersecurity Europe bij NTT LTD

Wat betekent Hybrid IT voor uw cybersecurity en digitale transformatie?

Stefaan Hinderyckx | Sr. Vice President Cybersecurity Europe | NTT Ltd.

Met toename van hybrid IT, waarin niet alleen verschillende cloud-vormen worden omarmd maar ook de platformen die on-premise staan of in een colocatie, komt al snel de vraag hoe de beveiligingsrisico’s te beheren. We zien al snel de voordelen van Hybrid-IT en dat het een middel is om de digitale transformatie bij te kunnen benen, echter hoe veilig is het en welke security maatregelen moet u nemen?

Arend Fekkes

Arend Fekkes

Process Innovation Lead bij Nedap

Proces Innovatie binnen een platte organisatie

Arend Fekkes | Process Innovation Lead | Nedap Retail

Bij Nedap wordt IT meer en meer beschouwd als stroom uit de muur. Het moet er altijd zijn ter ondersteuning van het bedrijfsproces. Men streeft naar een centraal platform zonder daarbij de autonomie van verschillende marktgroepen in de weg te zitten. Hierbij kijkt men niet alleen naar IT, maar ook over proces- en cultuurveranderingen binnen de organisatie. Arend Fekkes, Process Innovation Lead binnen Nedap deelt zijn ervaringen hierover.

Wie spreken er?

Bekijk onze sprekers

Benieuwd wie er komen spreken en welke ervaring ze meebrengen? Bekijk snel ons complete sprekersoverzicht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!