Programma

Programma overzicht

De onderstaande programmasessies zijn onderdeel van het online event Hybrid IT Infrastructure 2021. Deze videotalks, interviews en talkshows zijn on demand beschikbaar, u kunt deze dus te allen tijde bekijken waar en wanneer u dat uitkomt.

Het programma is onder voorbehoud.

Bart M. Veldhuis

Bart M. Veldhuis

Cloud Architect en oprichter bij Cloud Architect Alliance

Daniël Jumelet

Daniël Jumelet

Infrastructure Architect bij NAF

Talkshow: COVID-19: Dé aanjager van versnelde digitalisering

Bart M. Veldhuis | Cloud Architect Alliance & Daniël Jumulet | NAF

Afgelopen maanden is Nederland massaal thuis aan het werken en vond onderwijs online plaats. COVID-19 blijkt dé aanjager van versnelde digitalisering die we niet aan zagen komen. De verwachting is dat ook na de coronacrisis o.a. thuiswerken het nieuwe normaal zal blijven. Maar wat vraagt deze versnelde digitalisering van uw infrastructuur en kunnen we dit aan? Hoe zit het met privacy- en security uitdagingen? En hoe bereiden we ons hierop voor? Tijdens deze talkshow vindt er een tafelgesprek plaats met verschillende experts. De tafelgasten nemen je graag mee in diverse stellingen en standpunten!

Cloud Architect
Stefan Collet

Stefan Collet

Manager Innovation bij Axians

Videotalk: GAIA - Vergroot jouw digitale wendbaarheid en innovatiekracht met kunstmatige infra intelligentie

Stefan Collet | Manager Innovation | Axians

Verhoog de digitale wendbaarheid en innovatiekracht van de organisatie met next-gen infra intelligentie. Organisaties moeten nu hun digitale wendbaarheid en innovatiekracht verhogen om in onze meer dan ooit verbonden wereld relevant te blijven. Maar de bestaande infrastructuren en beheerprocessen zijn nooit ontworpen om het huidige tempo van verandering bij te benen. Om in de lead te blijven moet je jouw organisatie intelligentere digitale mogelijkheden bieden om zichzelf te kunnen blijven innoveren. In deze videotalk vertelt Axians hoe je jouw mensen, fysieke apparatuur, data en applicatie workloads intelligenter en effectiever met elkaar verbindt met behulp van het next-gen infra intelligentie platform. Alleen op die manier houden jouw IT-specialisten meer tijd over voor dat wat er echt toe doet: bijdragen aan de kernactiviteiten en de ambities van jouw continu veranderende organisatie.

Milo Broekmans

Milo Broekmans

Senior Enterprise Architect bij Stedin

Een reis naar de cloud

Stedin streeft ernaar een wendbare en kosteneffectieve organisatie te worden om de energietransitie te kunnen faciliteren. Dit heeft geleid tot een cloud first strategie, waarvoor een ‘reisbureau’ is gezocht om deze reis naar de cloud te kunnen maken. Ondertussen zijn we anderhalf jaar onderweg en zijn we al een aardig eind opgeschoten. We zijn echter ook de nodige obstakels tegengekomen en hebben onze ambitieuze reisdoelen moeten bijstellen. In het reisverslag tot nu toe neem ik u mee in de ervaringen die zijn opgedaan, waarbij zowel de successen als de wat minder geslaagde kanten van de reis aan bod komen.

Stedin
Alwin Veen

Alwin Veen

System Engineer bij Lantech

Hybride omgeving: Waar staat mijn data, wat is het waard, waar zitten mijn risico’s en wat kost het?

Alwin Veen | System Engineer | Lantech

Veel organisaties hebben een cloud-strategie. De één deels, de andere een volledige cloud-strategie. Door de jaren heen hebben organisaties zeer veel data verzameld op hun IT-omgevingen. Deze data is soms vertrouwelijk, soms kritisch, soms ook helemaal niet. Minimaal 60 tot 70% van de data wordt niet (meer) gebruikt. Wel schuilen alle risico’s met betrekking tot het lekken, stelen en verliezen van deze data in deze set. Waarom zouden we deze data ook in de (dure) Cloudomgeving onderbrengen? Hoe komen we tot een goed plan en oplossing om te zorgen dat we in Hybride IT geen onnodige data hosten, met alle bijbehorende risico’s en kosten.

LanTech
Marwin Marcussen

Marwin Marcussen

EMEA Manager Sales Engineers bij Kaseya

Multi disciplinair te allen tijde

Marwin Marcussen | EMEA Manager Sales Engineers en Product Specialisten | Kaseya

IT afdelingen hebben steeds vaker de uitdaging om multi disciplinair te handelen over gebruikers vraagstukken, security en compliancy. Hoe zorg ik als IT afdeling als manager of als  Compliancy Officer dat dit makkelijk is en blijft binnen de continu veranderende markt en het IT landschap, met een consoliderende kosten effectieve oplossing.

logo Kaseya
Stefaan Hinderyckx

Stefaan Hinderyckx

Senior VP Cybersecurity Europe bij NTT LTD

Wat betekent Hybrid IT voor uw cybersecurity en digitale transformatie?

Stefaan Hinderyckx | Sr. Vice President Cybersecurity Europe | NTT Ltd.

Met toename van hybrid IT, waarin niet alleen verschillende cloud-vormen worden omarmd maar ook de platformen die on-premise staan of in een colocatie, komt al snel de vraag hoe de beveiligingsrisico’s te beheren. We zien al snel de voordelen van Hybrid-IT en dat het een middel is om de digitale transformatie bij te kunnen benen, echter hoe veilig is het en welke security maatregelen moet u nemen?

Arend Fekkes

Arend Fekkes

Process Innovation Lead bij Nedap

Proces Innovatie binnen een platte organisatie

Arend Fekkes | Process Innovation Lead | Nedap Retail

Bij Nedap wordt IT meer en meer beschouwd als stroom uit de muur. Het moet er altijd zijn ter ondersteuning van het bedrijfsproces. Men streeft naar een centraal platform zonder daarbij de autonomie van verschillende marktgroepen in de weg te zitten. Hierbij kijkt men niet alleen naar IT, maar ook over proces- en cultuurveranderingen binnen de organisatie. Arend Fekkes, Process Innovation Lead binnen Nedap deelt zijn ervaringen hierover.

Wie spreken er?

Bekijk onze sprekers

Benieuwd wie er komen spreken en welke ervaring ze meebrengen? Bekijk snel ons complete sprekersoverzicht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!