Programma

Thema: route naar de optimale IT-infrastructuur

Begin het najaar goed en neem op 27 september deel aan de 3e editie van het congres Hybrid IT Infrastructure in Stadion Feijenoord, Rotterdam.

Aan de hand van het thema ‘’Route naar de optimale IT-Infrastructuur’’ kijken we naar hoe de toekomst eruitziet. U hoort van toonaangevende organisaties welke uitdagingen zij hebben en doet in één dag alle kennis op over de optimale inrichting en beveiliging van uw (hybride) IT-infrastructuur.

09:00 Ontvangst en registratie in Stadion Feijenoord, Rotterdam

Bart M. Veldhuis

Bart M. Veldhuis

Cloud Architect en oprichter bij Cloud Architect Alliance

Welkomstwoord en opening. De route naar de optimale IT-infrastructuur: hoe snel gaan we nog?

Bart Veldhuis, CLOUD ARCHITECT EN OPRICHTER BIJ CLOUD ARCHITECT ALLIANCE

Dagvoorzitter Bart Veldhuis is naast oprichter van de Cloud Architect Alliance ook gecertificeerd Cloud Architect. IT-landschappen veranderen snel met nieuwe cloud technologieën zoals multi-cloud en de weg naar de public cloud. De pandemie heeft deze en andere veranderingen nog eens extra versneld, security en privacy worden als maar belangrijker.

Maar hoe snel gaan we nog? Bart neemt u mee in de ervaringen van de Cloud Architect Alliance. Hoe is het gesteld met de huidige kennisopbouw en hoe hard gaan de recente ontwikkelingen.

Milo Broekmans

Milo Broekmans

Senior Enterprise Architect bij Stedin

Cloud first strategie als facilitator van de energietransitie

Milo Broekmans, SENIOR ENTERPRISE ARCHITECT, STEDIN

Stedin streeft ernaar een wendbare en kosteneffectieve organisatie te worden om de energietransitie te kunnen faciliteren. Dit heeft geleid tot een cloud first strategie, waarvoor een ‘reisbureau’ is gezocht om deze reis naar de cloud te kunnen maken. Ondertussen is Stedin enige tijd onderweg en is het project afgerond. In deze sessie vertelt Senior Enterprise Architect, Milo Broekmans, over de nodige obstakels die ze zijn tegengekomen waardoor de ambitieuze reisdoelen moesten worden bijgesteld. In het reisverslag neemt hij u mee in de ervaringen die zijn opgedaan, waarbij zowel de successen als de wat minder geslaagde kanten van de reis aan bod komen.

Stedin
Vincent VanKuyck

Vincent VanKuyck

Associate Solutions Consultant bij DocuSign

Veilig digitaal ondertekenen en geïntegreerd zakendoen in de Cloud

Vincent VanKuyck, Associate Solutions Consultant, DocuSign

In een onrustige wereld is veilig zakendoen een must voor elke organisatie. De belangrijkste vraag daarbij is: hoe waarborg u de veiligheid van uw bedrijf zowel offline als online?

Tijdens deze keynote van DocuSign duiken we dieper in de wereld van digitaal ondertekenen en zoomen we in op deze aspecten van veilig zakendoen in de Cloud:

  • Ontdek hoe digitale onderteken tools kunnen helpen om workflows te vereenvoudigen en een hogere productiviteit te behalen
  • Leer alles over de veiligheid en rechtsgeldigheid van elektronische handtekeningen
  • Ontdek hoe Cloudtechnologieën kunnen helpen bij het veilig en geïntegreerd werken
  • Leer hoe andere organisaties succesvol een veilige digitale transformatie hebben doorgevoerd

Sluit u dus aan bij deze informatieve sessie om inzicht te krijgen in de manieren waarop DocuSign organisaties helpt om te gaan met deze beveiligingsuitdagingen van Cloudtechnologie in een digitale wereld van hybride werken.

10:40 Ochtendpauze op het netwerkplein met mogelijk voor 1-op-1 gesprekken

Jos Brekelmans

Jos Brekelmans

Enterprise Cloud Architect bij Jumbo Supermarkten

Tim Meeuwissen

Tim Meeuwissen

Technology and Transformation Lead bij Jumbo Supermarkten

De ‘Jumbo reis’ naar een Hybride Cloud omgeving

JOS BREKELMANS ENTERPRISE CLOUD ARCHITECT & TIM MEEUWISSEN TECHNOLOGY AND TRANSFORMATION LEAD BIJ JUMBO SUPERMARKTEN

Jumbo heeft de reis gemaakt naar de Public Cloud en heeft de Jumbo Technology Campus getransformeerd van horizontale IT dienstverlening naar product georiënteerde devops teams. Het gevolg is een Jumbo IT-landschap met een diversiteit aan Public Cloud Infrastructuur-, Platform- en Software-as-a-Service oplossingen ofwel een Hybride Cloud omgeving. Deze Hybride omgeving brengt diverse uitdagingen met zich mee voor de Jumbo DevOps teams zowel op Development vlak als op Operations vlak. Met een dialoog tussen een Jumbo Cloud Architect Jos en een Jumbo Pathfinder Tim nemen we u mee in de Hybride Cloud ervaringen en uitdagingen binnen Jumbo.

Deze sessie wordt verzorgd door Sentia

Jeroen Mullink

Jeroen Mullink

Lead Solution Engineer bij Redwood Software

Gecentraliseerde automatisering in een hybride IT omgeving

Jeroen Mullink, Lead Solution Engineer, Redwood Software

Dynamische IT landschappen zorgen voor nieuwe uitdagingen op het gebied van automatisering. Hoe houd je controle en overzicht over de geautomatiseerde processen zonder flexibiliteit te verliezen?

Jeroen Mullink – expert op het gebied van workload automation – legt uit hoe Redwood met een centrale oplossing en templates klanten helpt over het hele landschap te automatiseren zonder flexibiliteit te verliezen.

Ronald Vervest

Ronald Vervest

Solution Specialist – Apstra bij Juniper Networks

Fons Laudy

Fons Laudy

Director EMEA Sales Specialists bij Juniper Networks

Een cloud-a-like private datacenter netwerk: Automatiseer de volledige life-cycle van uw datacenter netwerk met Intent-Based Networking

Ronald Vervest, Solution Specialist – Apstra & Fons Laudy, Director EMEA Sales Specialists bij Juniper Networks

De transformatie naar de (multi-)cloud is in volle gang. Analisten zijn het erover eens dat het merendeel van organisaties uiteindelijk in een hybrid cloud omgeving zal belanden, waarbij ook private datacenters een cruciale rol blijven spelen.

In deze sessie leert u op welke manier het Intent-Based Networking Platform, Apstra, bijdraagt aan het vergaand automatiseren van de volledige life-cycle van uw (multivendor) datacenter netwerk en de betrouwbaarheid van het netwerk garandeert.

Deze sessie wordt verzorgd door Flexera

12:45 Lunchpauze op het netwerkplein met mogelijk voor 1-op-1 gesprekken

Jan Moelker

Jan Moelker

Voorzitter Stichting Post Master Digital Design & Architecture

De weg naar een betere positie van de architect in het digitale domein

Jan Moelker, Voorzitter, Stichting Post Master Digital Design & Architecture

De transitie naar een hybride IT infrastructuur roept natuurlijk vragen op: waarom, waar, door wie en hoe dat moet gebeuren. In een interactieve sessie wordt u meegenomen in deze vernieuwing uit de praktijk en ontdekt u welke nieuwe mogelijkheden er zijn om u daarop voor te bereiden en te bekwamen.

Vanuit een maatschappelijk initiatief is een vernieuwing in gang gezet om de aanpak van digitalisering naar een hoger plan te brengen. De vernieuwde en krachtige beroepsgroep, Digital Architects NetWork (DANW), een kennis- en netwerkorganisatie met impact, ondersteunt dit.

Laat u verrassen en ontdek wat de architect kan betekenen in de transformatie naar een Hybride IT infrastructuur.

Deze sessie wordt verzorgd door Nutanix

14:45 Middagpauze op het netwerkplein met mogelijk voor 1-op-1 gesprekken

Vincent Everts

Vincent Everts

Trendwatcher digitale transformatie

de toekomst van het digitale domein

Vincent Everts, Trendwatcher Digitale Transformatie

Vincent Everts, Trendwatcher Digitale Transformatie neemt u tijdens zijn keynote mee in de toekomst van het digitale domein.

16:00 Afsluitende netwerkborrel

Jelle Wissenburgh

Jelle Wissenburgh

(Public) Cloud and ICT Infrastructure Architect / Consultant bij VKA

Roundtable: on-premise vs. cloud

Jelle Wissenburgh, (Public) Cloud and ICT Infrastructure Architect / Consultant bij VKA

Veel organisaties ondervinden de uitdagingen bij een aanpak in de public cloud en beginnen hun data en workloads weer terug te brengen naar on-premise systemen.

In deze interactieve roundtable gaat u met ongeveer 8 tot 10 deelnemers aan de hand van stellingen het gesprek aan:

  • Alleen in de cloud kan je innovatief en concurrerend zijn
  • De cloud is minder veilig dan on-premise-mogelijkheden
  • On-premise is altijd duur in vergelijking met de cloud

Roundtable: DevOps als Cloud Enabler

Transities naar de cloud gaan niet altijd zonder slag of stoot. DevOps is ontworpen om bedrijfsinnovatie te stimuleren en om processen continu te verbeteren.

In deze interactieve roundtable gaat u met ongeveer 8 tot 10 deelnemers het gesprek aan over uw transitie naar de cloud en welke rol DevOps hierin kan spelen. Welke hobbels heeft u op de weg ervaren? Welke uitdagingen staan er nog op de route? Ga in gesprek met uw peers en leer van elkaar!

Roundtable: meest gestelde vragen over it infrastructuren

Andere IT professionals worstelen net als u dagelijks met verschillende vraagstukken over de optimale (hybride) infrastructuur. Tijdens uw aanmelding voor dit congres vroegen wij op welke vragen u graag antwoord wilt. Tijdens deze roundtable worden de meest gestelde vragen behandeld.

Deze interactieve sessie is toegankelijk voor ongeveer 8 tot 10 deelnemers waarin iedereen wordt gevraagd om actief deel te nemen aan het gesprek door ervaringen en uitdagingen te delen om zo van elkaar te leren.

Binnenkort maken wij meer sessies bekend!

Bezoek het congres

Behoort u tot de doelgroep? Dan kunt u gratis deelnemen.

Bent u (mede)verantwoordelijk voor de IT omgeving van uw eigen organisatie? En staat u open voor drie 1-op-1 gesprekken? Dan kunt u gratis deelnemen! Het congres is volledig verzorgd, inclusief lunch, versnaperingen en een bruisende borrel.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!