Heliview 1,5 meter congres

Veiligheidsmaatregelen op de congresdag

2 November vindt de congresdag van het event The Future IT Workspace plaats in Stadion Feijenoord in Rotterdam. Wij, als organisator, zijn ons bewust van de zorgen die organisaties en deelnemers kunnen hebben bij het bezoeken van dit event. Wij geven u graag antwoord op een aantal veelgestelde vragen.

Moet ik me laten testen?

Omdat het event op anderhalve meter plaatsvindt hoeft u zich niet te laten testen voor toegang. Uiteraard vragen wij alle deelnemers, partners en sprekers die klachten hebben thuis te blijven en zich te houden aan de regels en richtlijnen van het RIVM en de GGD. We zullen hier samen onze verantwoordelijkheid in moeten nemen.

Kan ik voldoende afstand bewaren?

Ja, dat kunt u zeker! Wij hebben in nauwe samenwerking met de locatie bepaald hoeveel personen wij mogen, maar bovenal kunnen ontvangen om iedereen voldoende ruimte te bieden.

We laten dan ook ten aanzien van vorige jaren veel minder mensen toe. Hierdoor kunnen we iedereen die deelneemt aan het event op een veilige manier ontvangen. Dit betekent wel dat tickets zeer gelimiteerd beschikbaar zijn, dus wees er snel bij!

Hoe zit het met de opzet?

We zullen voldoende afstand faciliteren in de plenaire zaal en het netwerkplein. Tafels en stoelen staan op gepaste afstand van elkaar en onze medewerkers zullen er op toezien dat iedereen voldoende afstand houdt op de dag zelf.

Extra hygiënemaatregelen

Gedurende de congresdag is er veel aandacht voor hygiëne en zal er extra schoongemaakt worden. Ook zullen we u voorzien van handgel en bieden we mondkapjes aan. Mondkapjes zijn tijdens het event niet verplicht – het dragen van een mondkapje is op eigen initiatief.

Hoe zit het met de basisregels?

Zoals iedereen inmiddels gewend is blijven de basisregels van kracht. We schudden geen handen, wassen onze handen extra vaak, niezen en hoesten in onze elleboog en blijven bij verkoudsheidsklachten thuis.

Kan ik het congres ook online volgen?

Nee, we zenden de congresdag niet online uit. Wel organiseren we vanaf 3 november een online event waar diverse sprekers en experts (live)sessies zullen verzorgen. Wilt u niets missen? Dan kunt u zowel aan de congresdag als het online event deelnemen!

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!