1,5 meter congressen

Heliview Conferences & Training lanceert het eerste 1,5 meter congres in Nederland.

Heliview Conferences & Training lanceert in september het allereerste 1,5 meter congres van Nederland en België. Met dit initiatief willen wij blijven voorzien in de kennis- en kennismakingsbehoefte van professionals. Wij hebben hard gewerkt om voor u een veilige congresomgeving te creëren. Hierbij gaan we verder dan enkel de maatregelen van het RIVM.

Vanaf 1 juli is het weer toegestaan om evenementen te organiseren. Onze congressen zullen voortaan uit twee delen bestaan; een ochtend- en middageditie. Per editie zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar zodat wij de 1,5 meter maatregel kunnen waarborgen. Hiermee blijven we u nog steeds op een verantwoorde manier in contact brengen met experts en vakgenoten. U kunt ervaringen uitwisselen en kennis opdoen zoals u dat van ons gewend bent. Door onze unieke 1,5 meter congressen blijft het mogelijk om het door u samengestelde persoonlijke programma te volgen en om op een veilige manier 1-op-1 gesprekken te voeren met de door u geselecteerde experts.

1,5 meter congressen

COVID-19

Alle berichtgeving rondom COVID-19 zal u niet ontgaan zijn. Uiteraard hebben wij als event organisator alle ontwikkelingen op de voet gevolgd. Om de gezondheid van onze klanten, samenwerkingspartners en medewerkers te beschermen hebben wij alle congressen die in het voorjaar gepland stonden verzet. Maar we hebben zeker niet stil gezeten. We hebben deze periode goed benut om een sterk concept neer te zetten waarbij we professionals in hun vraag naar kennis en netwerkmogelijkheden kunnen voorzien, waarbij we verder gaan dan enkel de richtlijnen van het RIVM.

Hoe dan?

Geschakeld programma

Ochtend- of middageditie
Het congres bestaat uit een ochtend- en middageditie. Hierdoor kan het congres georganiseerd worden met kleinere groepen waardoor de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. U kunt zelf kiezen of u aan de ochtend- of middageditie deelneemt.

Registratie

Registratie verspreid en veilig
De registratie laten wij graag zo soepel mogelijk verlopen. Daarom hebben wij per editie verschillende registratieblokken gecreëerd om opstoppingen te allen tijde te voorkomen. Daarnaast vindt de registratie plaats achter plexiglas en met duidelijke markeringen op de vloer.

Intensieve schoonmaak

Extra aandacht voor schoonmaak 
Gedurende het congres is er extra aandacht voor hygiëne. Handgrepen, toiletten en overige oppervlaktes worden voortdurend schoongemaakt. Er zijn gedurende de dag voldoende interieurverzorgers aanwezig op de locatie om de hygiëne te waarborgen.

Looproute

Looproutes
Op de congreslocatie zal een duidelijke looproute aangegeven worden door pijlen op de grond en borden. Hiermee waarborgen we voldoende bewegingsruimte tussen de aanwezige personen.

Foodbox

De foodbox 
Ook in de keuken werkt de locatie veilig en volgens de richtlijnen. Het gebruikelijke uitgebreide buffet vervangen we door een persoonlijke foodbox.

Handen wassen

Vaker uw handen wassen
Ook wij willen u verzoeken om uw handen vaker te wassen. Daarom faciliteren wij extra handzeep en ontsmettingsmiddelen om uw handen vaker te reinigen en te ontsmetten.

Ruime opzet

Ruimere opzet
Om voldoende afstand te waarborgen op de congreslocatie hebben wij gezorgd voor duidelijke markeringen op de vloer. Daarnaast staan alle tafels en stoelen op gepaste afstand van elkaar, zodat u veilig plaats kunt nemen om te netwerken en kennis op te doen.

Gezondheidscheck

Gezondheidscheck van RIVM
Net als alle contactberoepen hanteren wij de gezondheidscheck van het RIVM. Indien u één dag voor het congres ‘ja’ kunt beantwoorden op één van de vragen, verzoeken wij u contact op te nemen met onze organisatie. Helaas zullen wij u dan verzoeken uw aanmelding te annuleren.

Persoonlijke bescherming

Persoonlijke beschermingsmiddelen
Om u te voorzien van diverse mogelijkheden om uzelf te beschermen, bieden wij mondkapjes en desinfecterende handgel aan. Onze medewerkers dragen daarnaast ook handschoenen tijdens de uitgifte van de badges.

Handen schudden

Geen handen schudden 
De landelijke basismaatregelen blijven uiteraard in stand. Daarom is het niet toegestaan om elkaar de hand te schudden. Wees daarom in deze tijden creatief en begroet personen op een andere manier.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling marketing op marketing@heliview.nl

Aankomende Fleet & Mobility congressen

Cluster Fleet

Fleet Mobility Live

Congresdag: 2 december 2021
Online event: 3 december – 3 januari
Locatie: NBC | Nieuwegein

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!