nieuws dagvoorzitter

Victoria Koblenko dagvoorzitter FML2020

Met trots presenteren wij de dagvoorzitter van FML2020: Victoria Koblenko! Victoria Koblenko is niet alleen een scherpe en welbespraakte actrice, presentatrice en columniste, maar ook een ware meester in de talen. Zo spreekt ze Russisch, Oekraïens, Nederlands, Engels, Frans en Duits en heeft zij daarvoor in 2014 de Van Dale Gouden Talenknobbel ontvangen.

Victoria Koblenko kreeg landelijke bekendheid door haar vertolking van de rol van Isabella Kortenaer in de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Ze combineerde haar vaste rol in GTST met de studies Politicologie en Ruslandkunde aan de Universiteit Leiden. In haar laatste programma ‘Het leven is een jurk’ liet Victoria met zes beroemde couturiers van eigen bodem zien dat mode kunst is en een ambacht dat niet mag verdwijnen. In 2020 verruilt Victoria het televisiewerk voor een theaterproductie: samen met powervrouwen Anouk Maas en Tanja Jess staat Victoria in het voorjaar op de planken met de komedie ‘Mijn man begrijpt me niet’.
Naast dit alles was ze ambassadeur van NCDO, een organisatie die zich inzet voor de millenniumdoelstellingen. Sindsdien zet Victoria zich in om bewustwording te vergroten voor duurzame levensstijl.

Met haar kritische houding is Victoria de aangewezen persoon om de deelnemers van FML  mee te nemen in de wereld van mobiliteitstransitie.

Fleet Mobility Live 2020

De voorbereiding voor Fleet Mobility Live 2020 zijn achter de schermen in volle gang. Inmiddels zijn de eerste sprekers bekend en ook het veld van betrokken partners groeit.

Door middel van inspirerende keynotes, break-outs, ronde tafelsessies en workshops staat het programma van Fleet Mobility Live garant voor een dag vol waardevolle informatie, nieuwe kennis, leuke gesprekken met vakgenoten en specialisten uit de markt. Het event biedt inspiratie om binnen uw organisatie de volgende stappen in uw mobiliteitsbeleid te zetten.

Nuttig? Deel dit bericht!

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!