Tickets

Waarom deelnemen?

  • Hét event voor mobiliteitstransitie
  • De laatste trends en ontwikkelingen
  • Stel uw eigen programma samen
  • Netwerk met vakgenoten en oplossingsaanbieders

U kunt kosteloos aan de congresdag deelnemen indien:

  • U behoort tot de doelgroep
  • U werkzaam bent bij organisatie met minimaal 20 FTE
  • U vier 1-op-1 gesprekken plant
  • U akkoord bent met de inschrijfvoorwaarden

Fleet mobility Live

Eingebruikers of aanbieders

Bent u binnen uw organisatie verantwoordelijk voor of betrokken bij het beheer van mobiliteit of het wagenpark van uw eigen organisatie of bent u werkzaam als aanbieder in de automotive of mobiliteitssector? Dan kunt u als eindgebruiker of aanbieder uw ticket reserveren.

Inclusief HR Programma

Human resource professionals

Speciaal voor HR-professionals is er een HR programma samengesteld. Centraal staan de uitdagingen die u als Human Resource professional heeft op het gebied van mobiliteit van uw medewerkers. Bent u binnen uw organisatie werkzaam op de HR afdeling? Reserveer dan hier uw ticket inclusief HR programma.

Fleet club van 100

alleen voor clubleden

De Fleetclub van 100 is een netwerkclub toegankelijk voor eindverantwoordelijken voor mobiliteit van hun eigen organisatie met een wagenpark van tenminste 100 voertuigen. De Fleetclub komt een aantal keer per jaar bij elkaar. Alleen wanneer u lid bent kunt zich hiervoor aanmelden.

Pers

media

Zou u graag naar Fleet Mobility Live 2020 willen komen om het event vast te leggen of er verslag van te doen, vraag dan een perskaart aan. Een mediakaart is beschikbaar voor vakredacteuren die zich beroepsmatig bezig houden met het congresonderwerp van Fleet Mobility Live.

Deelnemen als lid van de Fleetclub van 100

De Fleetclub van 100 is een netwerkclub toegankelijk voor eindverantwoordelijk voor mobiliteit van hun eigen organisatie met een wagenpark van tenminste 100 voertuigen. Alleen wanneer u lid bent kunt zich hiervoor aanmelden. Wilt u zich aansluiten bij de Fleetclub van 100? Neem dan contact op met dick.de.laat@heliview.nl.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!