Mobiliteitsmanager award

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten.

Al meer dan achttien edities wordt de prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar Award uitgereikt tijdens het Fleet Mobility Live event en dit jaar mogen we alweer de 19e Award uitreiken.

De Mobiliteitsaward is in het leven geroepen om mobiliteitsmanagers te prijzen, die op creatieve en innovatieve wijze met oplossingen komen op het gebied van mobiliteit voor medewerkers en daarnaast Nederland op een groene, gezonde en slimme manier bereikbaar houden.

Deze vakprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens Fleet Mobility Live.

Het doel van de Mobiliteitsaward is om te laten zien welke innovatieve oplossingen er mogelijk zijn op het gebied van mobiliteit voor medewerkers. De innovatieve oplossingen helpen andere bedrijven en organisaties te inspireren om zelf innovatieve mobiliteitsprojecten uit te voeren die Nederland op een groene, gezonde en slimme manier bereikbaar houden.

De jury
Tineke de Wolff (Eneco), Daan Bieleveld (DSM), Arjen Juurlink (FrieslandCampina), Ronald Postma (Syndesmo), Gertjan Sybrandi (Stedin) & Henk Winckens (Enexis)

De Finale
De finale vindt plaats tijdens het evenement Fleet Mobility Live in het NBC Nieuwegein. Iedereen is welkom om bij de finale aanwezig te zijn. Meer informatie en aanmelden kunt  u hier op de website van Fleet Mobility Live vinden.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!