1,5 meter proof

Fleet Mobility Live gaat door! | 1,5 meter proof

Fleet Mobility Live gaat door op maandag 16 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein met een corona-proof concept! Met het nieuwe concept en maatregelen zijn wij ervan overtuigd dat wij ertoe in staat zijn Fleet Mobility Live de kwaliteit en zorg te bieden die partners en deelnemers van ons gewend zijn.
Met (gepaste) trots kunnen wij al mededelen dat bijna alle business partners, mediapartners, kennispartners, sprekers (waaronder Bram Schot, voormalig CEO van AUDI AG en dagvoorzitter Victoria Koblenko) en ruim 100 ingeschreven eindgebruikers hebben aangeven in het najaar deel te nemen aan Fleet Mobility Live.

1,5 meter proof

In samenspraak met de locatie bieden wij u de mogelijkheid om met de 1,5 meter afstand uw kennis en netwerk te verrijken! De richtlijnen van het RIVM zullen hierbij in acht worden genomen om u een waardevolle én gezonde dag te garanderen! Daarnaast wordt er tijdens Fleet Mobility Live gewerkt met een aangepast programma, waarmee het aantal personen over de gehele dag per locatie verspreid wordt en er gewerkt wordt met verschillende tracks.

Hoe dan?

  • Aangepast programma met verschillende tracks en een ruime opzet
  • Optimale spreiding over de gehele congreslocatie
  • Een doordacht 1,5 meter protocol met o.a. eenrichtingsverkeer
  • Voldoende desinfecterende handgel en papieren zakdoekjes
  • Extra medewerkers om hygiëne te garanderen
  • Het borgen van voldoende afstand tijdens de 1-op-1 gesprekken

Over Fleet Mobility Live

Zakelijke mobiliteit is enorm in beweging. Verantwoordelijkheden verschuiven, verduurzaming blijft een onverminderd aandachtspunt en het thema mobiliteit krijgt steeds meer een strategische positie binnen de organisatie. Hoe reduceren we onze CO2-footprint, flexibiliseren we onze mobiliteitsmix en hoe draagt mobiliteit bij aan aantrekkelijk werkgeverschap? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u op 16 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Tijdens het programma komen de belangrijkste mobiliteitsthema’s aan bod. U stelt zelf uw congresprogramma samen, waarbij u een keuze maakt uit maar liefst 3 plenaire momenten, 8 break-outsessies, 4 workshops en 4 HR ronde tafel sessies. Daarnaast vinden in het Mobility Café 8 ronde tafel sessies plaats. Met deze grote variatie aan sessies richt u zelf uw dag in, passend bij de uitdagingen van uw organisatie.

Onder leiding van uw dagvoorzitter, Victoria Koblenko laat u zich in de plenaire zaal inspireren door vooroplopers uit het vak en leaders of industry. De bruisende netwerkexpo biedt volop gelegenheid om, onder het genot van de uitstekende catering, met leveranciers en uw peers in contact te komen.

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!