Fleet Mobility Live 2020

NBC Congrescentrum | Nieuwegein

16 november 2020

Hét event voor uw mobiliteitstransitie

Zakelijke mobiliteit is enorm in beweging. Verantwoordelijkheden verschuiven, verduurzaming blijft een onverminderd aandachtspunt en het thema mobiliteit krijgt steeds meer een strategische positie binnen de organisatie. Hoe reduceren we onze CO2-footprint, flexibiliseren we onze mobiliteitsmix en hoe draagt mobiliteit bij aan aantrekkelijk werkgeverschap? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u op 16 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Tijdens het programma komen de belangrijkste mobiliteitsthema’s aan bod. U stelt zelf uw congresprogramma samen, waarbij u een keuze maakt uit maar liefst 3 plenaire momenten, 8 break-outsessies, 4 workshops en 4 HR ronde tafel sessies. Daarnaast vinden in het Mobility Café 8 ronde tafel sessies plaats. Met deze grote variatie aan sessies richt u zelf uw dag in, passend bij de uitdagingen van uw organisatie.

Onder leiding van uw dagvoorzitter, Victoria Koblenko laat u zich in de plenaire zaal inspireren door vooroplopers uit het vak en leaders of industry. De bruisende netwerkexpo biedt volop gelegenheid om, onder het genot van de uitstekende catering, met leveranciers en uw peers in contact te komen.

Fleet Mobility Live gaat door!

Fleet Mobility Live gaat door op maandag 16 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein met een corona-proof concept! Met het nieuwe concept en maatregelen zijn wij ervan overtuigd dat wij ertoe in staat zijn Fleet Mobility Live de kwaliteit en zorg te bieden die partners en deelnemers van ons gewend zijn. Lees verder..
04820142-Label-anderhalve-meter-blauw-doorzichtig

Sprekers update

De volgende sprekers zijn onlangs bevestigd:

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko

Dagvoorzitter

Bram Schot

Bram Schot

CEO bij Audi AG (1 april 2020)

Pim de Weerd

Pim de Weerd

Global Community Manager Mobility bij Philips

Paul Zekhuis

Paul Zekhuis

CEO bij AutoBinck Group

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Het eerste 1,5 meter congres in Nederland en België
20 april 2020

Het eerste 1,5 meter congres in Nederland en België

Heliview Conferences & Training lanceert per september het allereerste 1,5 meter congres in Nederland en België. Met dit initiatief wil Heliview Conferences & Training in de kennisbehoefte van professionals blijven voorzien, juist in tijden van crisis.

Lees verder
Nieuwe datum Fleet Mobility Live
24 maart 2020

Nieuwe datum Fleet Mobility Live

Het COVID-19 virus dwingt velen van ons om onze manier van werken te herzien. Vaak blijken we, beter dan we dachten, in staat te zijn om dit flexibel en plaatsonafhankelijk te doen. De mobiliteit van uw medewerkers komt hiermee mogelijk ook in een nieuw daglicht te staan.

Lees verder
Evenement | Verandering als constante
20 maart 2020

Evenement | Verandering als constante

Duurzaamheidsdoelen, focus op kostenefficiëntie en een overspannen arbeidsmarkt zorgen ervoor dat het mobiliteitsbeleid bij steeds meer bedrijven bovenaan de managementagenda prijkt. Tijdens Fleet Mobility Live krijgen mobiliteitsmanagers de tools aangereikt om de doelstellingen te verwezenlijken.

Lees verder

Enkele van onze partners

Wij werken onder andere samen met:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!