Fleet Mobility Live 2020

NBC Congrescentrum | Nieuwegein

16 november 2020

Hét event voor uw mobiliteitstransitie

Zakelijke mobiliteit is enorm in beweging. Verantwoordelijkheden verschuiven, verduurzaming blijft een onverminderd aandachtspunt en het thema mobiliteit krijgt steeds meer een strategische positie binnen de organisatie. Hoe reduceren we onze CO2-footprint, flexibiliseren we onze mobiliteitsmix en hoe draagt mobiliteit bij aan aantrekkelijk werkgeverschap? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u op 16 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Tijdens het programma komen de belangrijkste mobiliteitsthema’s aan bod. U stelt zelf uw congresprogramma samen, waarbij u een keuze maakt uit maar liefst 3 plenaire momenten, 8 break-outsessies, 4 workshops en 4 HR ronde tafel sessies. Daarnaast vinden in het Mobility Café 8 ronde tafel sessies plaats. Met deze grote variatie aan sessies richt u zelf uw dag in, passend bij de uitdagingen van uw organisatie.

Onder leiding van uw dagvoorzitter, Victoria Koblenko laat u zich in de plenaire zaal inspireren door vooroplopers uit het vak en leaders of industry. De bruisende netwerkexpo biedt volop gelegenheid om, onder het genot van de uitstekende catering, met leveranciers en uw peers in contact te komen.

Nieuwe datum Fleet Mobility Live

Door de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de maatregelen die het RIVM samen met de Rijksoverheid de afgelopen dagen heeft afgekondigd, zijn wij genoodzaakt het Fleet Mobility Live event, dat gepland stond op 12 mei 2020, te verzetten. Lees verder..

Sprekers update

De volgende sprekers zijn onlangs bevestigd:

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko

Dagvoorzitter

Bram Schot

Bram Schot

CEO bij Audi AG (1 april 2020)

Pim de Weerd

Pim de Weerd

Global Community Manager Mobility bij Philips

Paul Zekhuis

Paul Zekhuis

CEO bij AutoBinck Group

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Nieuwe datum Fleet Mobility Live
24 maart 2020

Nieuwe datum Fleet Mobility Live

Door de huidige ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de maatregelen die het RIVM samen met de Rijksoverheid de afgelopen dagen heeft afgekondigd, zijn wij genoodzaakt het Fleet Mobility Live event, dat gepland stond op 12 mei 2020, te verzetten.

Lees verder
Evenement | Verandering als constante
20 maart 2020

Evenement | Verandering als constante

Duurzaamheidsdoelen, focus op kostenefficiëntie en een overspannen arbeidsmarkt zorgen ervoor dat het mobiliteitsbeleid bij steeds meer bedrijven bovenaan de managementagenda prijkt. Tijdens Fleet Mobility Live krijgen mobiliteitsmanagers de tools aangereikt om de doelstellingen te verwezenlijken.

Lees verder
Onze veiligheidsmaatregelen rondom COVID-19
13 maart 2020

Onze veiligheidsmaatregelen rondom COVID-19

Alle berichtgeving rondom COVID-19 zal u niet ontgaan zijn. Uiteraard volgen wij als organisator van congressen ook nauwlettend het nieuws en de adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM. Onze congressen t/m 6 april zijn daarom inmiddels afgelast en verplaatst naar een andere datum.

Lees verder

Enkele van onze partners

Wij werken onder andere samen met:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!