Fleet Mobility Live 2021

NBC Congrescentrum | Nieuwegein

Congresdag: 2 december 2021 | Online event: start 3 december 2021

Hét event voor uw mobiliteitstransitie

Congresdag: 2 december 2021 | NBC Congrescentrum Nieuwegein
Online event: 3 december – 3 januari

Zakelijke mobiliteit is enorm in beweging. Verantwoordelijkheden verschuiven, verduurzaming blijft een onverminderd aandachtspunt en het thema mobiliteit krijgt steeds meer een strategische positie binnen de organisatie. Hoe reduceren we onze CO2-footprint, flexibiliseren we onze mobiliteitsmix en hoe draagt mobiliteit bij aan aantrekkelijk werkgeverschap? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u op 16 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Tijdens het programma komen de belangrijkste mobiliteitsthema’s aan bod. U stelt zelf uw congresprogramma samen, waarbij u een keuze maakt uit maar liefst 3 plenaire momenten, 8 break-outsessies, 4 workshops en 4 HR ronde tafel sessies. Met deze grote variatie aan sessies richt u zelf uw dag in, passend bij de uitdagingen van uw organisatie.

Onder leiding van uw dagvoorzitter, Victoria Koblenko laat u zich in de plenaire zaal inspireren door vooroplopers uit het vak en leaders of industry. De bruisende netwerkexpo biedt volop gelegenheid om, onder het genot van de uitstekende catering, met leveranciers en uw peers in contact te komen.

NIEUW: Fleet Mobility Live bestaat nu uit een congresdag en een 30 daags online event!
Meer informatie

Fleet Mobility Live gaat door!

Fleet Mobility Live gaat door op maandag 16 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein met een corona-proof concept! Met het nieuwe concept en maatregelen zijn wij ervan overtuigd dat wij ertoe in staat zijn Fleet Mobility Live de kwaliteit en zorg te bieden die partners en deelnemers van ons gewend zijn. Lees verder..
04820142-Label-anderhalve-meter-blauw-doorzichtig

Sprekers update

De volgende sprekers zijn onlangs bevestigd:

Victoria Koblenko

Victoria Koblenko

Dagvoorzitter

Bram Schot

Bram Schot

Voormalig CEO bij Audi AG

Pim de Weerd

Pim de Weerd

Global Commodity Manager Mobility bij Philips

Paul Zekhuis

Paul Zekhuis

CEO bij AutoBinck Group

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Fleet Mobility Live; nu ook met een online event
27 augustus 2020

Fleet Mobility Live; nu ook met een online event

Fleet Mobility Live vindt plaats op maandag 16 november 2020 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Naast dat het event plaatsvindt volgens het 1,5m proof concept van de organisatie wordt nu ook het online event geïntroduceerd.

Lees verder
Het welbekende Heliview recept met een nieuw ingrediënt
11 augustus 2020

Het welbekende Heliview recept met een nieuw ingrediënt

Heliview Conferences & Training is al jaren de organisatie die de mogelijkheid biedt om doormiddel van congressen professionals succesvol bijeen te brengen en kennis te delen. Per september 2020 komt hier nog een extra ingrediënt bij, Online. Het recept van Heliview blijft nog altijd hetzelfde, maar de smaak wordt alsmaar beter.

Lees verder
Heliview TALKS: nieuwe blik op de toekomst
16 juli 2020

Heliview TALKS: nieuwe blik op de toekomst

Corona zorgde begin maart 2020 voor een hoop veranderingen. Het nieuwe normaal werd geïntroduceerd en de congressen van Heliview Conferences & Training dienden een andere vorm aan te nemen. Buiten de door hen aangekondigde 1,5 meter maatregelen voor de congressen, heeft Heliview

Lees verder

Enkele van onze partners

Wij werken onder andere samen met:

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!