voor Business partners

Onze doelgroep - uw klanten

Onze congressen leggen de basis voor nieuwe kennis, vaardigheden en contacten tussen leveranciers en eindgebruikers. Deelname aan een van onze congressen betekent een unieke mogelijkheid om uw organisatie te profileren en om in contact te komen met een hoogwaardige eindgebruikers doelgroep die bestaat uit managers, senior specialisten en andere functies die een rol spelen in de Decision Making Unit. Door onze strikte toegangsvoorwaarden, ontmoet u een congresdoelgroep die voor minimaal 90% uit zakelijke eindgebruikers bestaat.

Cluster Finance

Interactie met uw doelgroep

Om uw congresdeelname tot een succes te maken plannen wij 1-op-1 gesprekken voor u in met personen die u vooraf zelf heeft kunnen selecteren in uw persoonlijke Eventmanager. Afhankelijk van het door u gekozen partnerniveau heeft u tijdens het congres 7 tot 30 1-op-1 gesprekken. Daarnaast komt u op spontane wijze in contact met uw doelgroep tijdens de interactieve sessie in de plenaire zaal. En natuurlijk zijn er verschillende pauze momenten waarop u alle mogelijkheden heeft om met uw doelgroep te spreken.

Opvolging van uw contacten

Een succesvolle congresdeelname heeft alles te maken met het opvolgen van uw nieuwe contacten. Daarom ontvangt u na afloop van het congres een complete leadlijst met NAW-gegevens en telefoonnummers van alle congresinschrijvingen. U ontvangt tevens de persoonlijke e-mailadressen van de deelnemers van uw 1-op-1 gesprekken en de deelnemers van uw keynote, break-out sessie en/of workshop wanneer u een bijdrage levert aan het programma.

Lever een bijdrage aan het programma

Indien u een interessante klantcase, visieverhaal en/of een nieuwe solution wilt presenteren, dan is er voor een klein aantal partners de mogelijkheid om een inhoudelijke bijdrage aan het congresprogramma te leveren, middels een door u in te vullen keynote, break-out sessie en /of workshop.

Wij staan voor u klaar!

Contact met de organisatie

Marieke Versteegh

Marieke Versteegh

Senior Sales Coördinator
marieke.versteegh@heliview.nl
+31 (0)76 548 40 76

Lotte Baauw

Lotte Baauw

Inhouse Sales Executive
lotte.baauw@heliview.nl
+31(0)76-548 40 26

Business partner worden?

VUL UW GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT MET U OP

    Blijf op de hoogte!

    Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!