Finance

Sharing knowledge • Connecting people

Kennis, nieuws en events!

Ontdek diverse nieuwsartikelen, onderzoeken, podcasts, video’s en whitepapers over financiën. We bieden u als professional de meest interessante events om aan deel te nemen. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte!

Aankomende events

Voor in de agenda

Cluster Finance
Factuurcongres

Congresdag: 7 april 2022
Locatie: NBC | Nieuwegein
Online event: 8 april 2022 (30 dagen)

Cluster Finance
E-invoicing (BE)

Congresdag: 25 oktober 2022
Locatie: The Egg | Brussels
Online event: 26 oktober 2022 (30 dagen)

België vlag

Uitgelicht:

E-invoicing (BE)

Cluster Finance

Factuurautomatisering en digitalisering in finance

Een jaarlijks terugkerend event dat alle innovaties op het gebied van finance en invoice automatisering op de voet volgt. Dit vakgebied ontwikkelt zich in rap tempo! Van basisoplossingen voor factuurautomatisering, tot oplossingen die al uw AP/AR processen stroomlijnen en integreren. De wereld van de financieel professional is de laatste jaren enorm veranderd. Digitalisering heeft in hoge mate zijn intrede gedaan en steeds meer organisaties stappen over op de E-factuur. Met het digitaliseren van facturen is een belangrijke beweging op gang gebracht die een digitale transformatie van de financiële afdeling mogelijk maakt.

Welke mogelijkheden dit met zich meebrengt leert u tijdens het E-invoicing Event, hét jaarcongres voor factuurautomatisering en digitalisering in finance in België!

Datum: 25 oktober 2022

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

We mogen weer!
1 juli 2021

We mogen weer!

Na een lange periode van online werken en netwerken is het eindelijk tijd om het normale leven weer op te pakken. Na een tal geslaagde online events zijn wij heel blij dit najaar ook weer fysieke events te mogen organiseren.

Lees verder
Over twee weken start de online editie van het Factuurcongres
7 april 2021

Over twee weken start de online editie van het Factuurcongres

Over twee weken start de online editie van het Factuurcongres. Het online event over factuurautomatisering en digitalisering in finance en inkoop.

Lees verder
De Procurement Service Bus (PSB) van eVerbinding
23 maart 2021

De Procurement Service Bus (PSB) van eVerbinding

eVerbinding heeft sinds 2013 een eigen Access Point in gebruik. De hoge eisen van het eVerbinding-platform en de enterprise klanten (grote verzenders en ontvangers) hebben geresulteerd in de doorontwikkeling van een ‘high performance’ variant die is opgezet als een service bus.

Lees verder

Blijf op de hoogte!

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de aankomende events? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Doelgroep

Financieel directeuren/ CFO, Financieel managers, Teamleiders financiële afdelingen, Projectleiders, Business analisten, Informatiemanagers, IT-managers, Applicatiebeheerders, Functioneel beheerders

Blijf op de hoogte!

Mis geen enkele congresupdate en meld u aan voor onze nieuwsbrief!